Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 14. oktoober 2020

Tüdinenud - koroona-uudistest

Kas keegi teine tunneb ka nendest lõpututest koroona-uudistest juba tüdimust?

Minu meelest on see veits juba liig. Mitte veits, vaid päris palju. Me peame söögi alla ja söögi peale kuulama, kui mitu nakatunut täna oli, mitu täna, mitu täna...ja nii iga jumala päev, märtsist alates. Kui kaua me seda veel kuulama peame? Aasta? 2 aastat? 5 aastat?

Kevadel, kui keegi ei teadnud, mis see Covid-19 õigupoolest on, siis oli see laialdane kajastamine põhjendatud. Nüüd tundub see kergelt öeldes jabur. Ammu juba.  Nagu muid uudiseid maailmas enam 
polekski. Nii vähe kui ma uudiseid üldse kuulan/vaatan, siis IGA JUMALA kord on koroona uudis ka sisse põimitud. Milleks?
Suvel, kui kõik kontrolli all oli ja meil nakatunud praktiliselt polnudki, siis räägiti uudistes, kui palju neid on Lätis ja Ukrainas ja Rootsis ja Soomes ja selles riigis ja selles riigis. Peasi, et koroona ikka pildis oleks. Enne seda, kui nn teine laine tulema hakkas, pasundati sellest juba pikalt ette. Hetkel on see teine laine vist saabunud. Või saabub alles? Mina ei saa enam midagi aru, aga ma olen oksendamiseni juba nendest koroona-uudistest tüdinenud. Päriselt ka! 

Me teame, et koroona on olemas. Me teame, et see ei kao lähiajal kuhugi. Me teame, et peame sellega elama. Nagu näha - elamegi! 

Äkki maailmas siiski on muid uudiseid ka peale koroona?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar