Lehevaatamisi kokku

laupäev, 10. oktoober 2020

Sügislehtedes sahistamas

Kui keegi ütleb, et sügis pole sel aastal ilus olnud, siis talle ilmselt ei meeldi need kolletunud lehed, taevas lendavad linnuparved, ilusad läikivad kastanimunad, mütsidega tammetõrud ja üleüldse kogu see kirjumirju värk. Aga olgem siiski ausad - see sügis on ikka väääääga ilus olnud. Võrratu!

Olgugi, et hommikupoolik oli selline hall, siis peale lõunat tuli päike välja ja see tähendas taaskord ühte ilusat sügispäeva. Me olime tublid ja käisime peale kooli seda ilma Nuustakul nautimas. Sahistasime sügislehtedes ja see oli äraütlemata tore. Kohvikus käisime suppi ka luristamas :):):)

Sügislehtedes sahistamas


Dalai-laama õnnistusega Pühajärv

Õhtul käisime kusjuures kinos Eesti uut filmi, "O2", vaatamas. Pidin muidu sellest kirjutama, aga kuna mul tuli blogi jälle viimasel minutil meelde, siis ei jõua enam pikka sissekannet kirjutada ja lepin taaskord lühema üllitisega. 
Jätan filmi arvustuse homseks ;)

Kolmas koolinädal on nüüdseks läbi saanud ja pean tunnistama, et see nädal tundust kahest eelnevast oluliselt kergem. Ei teagi millest see tingitud on. Hakkan vist vaikselt süsteemi sisse elama ja lõpuks ometi aru saama, kus ma olen :):):) 

Noh, blogi taas kirjutatud nigu nipsti! Kümme järjestikust päeva on kenasti vastu pidanud, 20 veel minna! :):):)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar