Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 11. veebruar 2021

Ei saa mitte vai(t)ki olla...

 Tegelikult saab küll :)

Käisin reedel Valla Haldusfirma nõukoguga kokku saamas. Olin mina ja kaks nõukogu liiget. Üks neist oli täitsa mõistliku suhtumisega ja mul tekkis väike lootusekiir, et äkki jõuame selle teemaga siiski kusagile. Leppisime kokku, et tuleb korraldada uus istumine. Mina olin nõus ootama kaks nädalat. Selle aja sees võiks/peaks uus kohtumine aset leida. Andsin oma pühaliku lubaduse, et selle aja jooksul ei kirjuta ma korteriühistute saagast midagi. Kui jõuame mõlemaid osapooli rahuldava lahenduseni, siis võibolla mul ei olegi mul enam vaja seda teemat käsitleda. Eks see selgub sisi hiljemalt järgmiseks reedeks. 

Te olet ikka tähele pannud, et õues on fantastilised talveilmad? 
Hetkel on õues veel pisut krõbe, aga laupäevast alates annavad miinuskraadid natuke järgi ja siis on seal õues lausa lust ja lillepidu olla. Võiks öelda, et ideaalne talv! Meil on siin oma külas täitsa luks elu - suusarada ja kelgumägi omast käest võtta. Isegi uisuplats oleks olemas, kui vahepealne sula poleks asja ära rikkunud. Paljud mere ääres elavad inimesed on omal algatusel merejääle uisurajad sisse lükanud, nii et kibedamad uisutajad saavad tegelikult merele uisutama minna.

Tuleb seda talve täiel rinnal nautida, mine tea, millal jälle tuleb :):)


Saab suusatada :)



Rõõmu, kui palju :)



Kitsed tulnud, kitsed läinud

Tänasest alagas jälle kool. Olen hommikust saadik arvutis olnud ja tunnen, et silmad on juba niiiiiiiiii väsinud. See väike paus, mis mul oli, kasutasin väikese sissekande kirjutamiseks ära, aga kohe peab tundidega edasi liikuma, sest kell 16 hakkab järgmine tund. Kella 18-st on lootust õue saada ;)

Ahhoi :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar