Lehevaatamisi kokku

laupäev, 13. juuli 2019

Ametlikult suvepuhkusel!

Ma ei ole omale kunagi ühtegi suvepuhkust lubanud, aga nüüd on see aeg kätte jõudnud. Medal ja lilled iseendale! :)

Tegelikult ma ei ole ise väga kuhugi igatsenud, ma rohkem selline kodune inimene. Kogu aeg on nii palju muud tegemist ka, et pole aega mõeldagi kuhugi minemise peale. Sel aastal (tegelikult juba sügisel) sai otsustatud, et võtan asja kätte ja lähen!

Nii see enam-vähem oligi! Lihtsalt võtsin kätte ja istusin bussi. Marsruudi sain alles täna hommikul teada. Kus me vaheööbimisi teeme – sellest pole mul aimugi! Põhimõtteliselt perekonna reis, õed-vennad, emad-isad ja mõned lapsed ka ;)

Kui minult küsiti, et kellega ja kuhu lähete, siis oskasin ma vastata ainult seda, et sihtkoht on Bulgaaria, aga muus osas jään vastuse võlgu. Pressisin end oma kohvritega venna renditud bussi ja siin ma nüüd siis olen. 
Kiire sissekanne, enne kui levist välja lähen :) 

Siit me tuleme!

Karolin on ka kaasas, Janeli ja Johanna jäid koju papsi hoole alla. Janeli oleksin ma kaasa võtnud, sest tema on juba piisavalt suur, aga ta ei tahtnud kuna ei kannata pikki sõite. Johanna kaasa võtmises olin ma kohe kahtlev. Kui me Tartusse sõidame, siis ta hakkab juba poole maa peal küsima, et millal kohal oleme ja siis on ju sõitmist ainult kolm tundi. Nüüd tuleb kolm päeva, mis on ju Tartu-otsast tibake pikem :):)

Ühesõnaga käin sel korral üksinda ära ja vaatan, kuidas endale tundub. Kui ei ole nii väga hull, siis saab järgmisel aastal uuesti vaadata ja tema ka kaasa võtta. Et rahulikult kulgeda, selleks oleks vähemalt kuu aega vaja, aga kellel seda kuud ikka nii varrukast võtta on! Täna hommikulgi küsisin Janelilt, et äkki ta ikkagi tuleb kaasa. Noup – ei tulnud.

No nii, juba tuli plaanidesse muutus. Kahel reisikaaslasel, kes olid Keila kandist, jäid passid koju ja ei jäänud muud üle, kui Lihula kandis ots ümber pöörata ja tagasi sõita. Sellega oleme ilmselt 3-4 tunniga graafikust maas! Mis reis see ikka ilma äpardusteta oleks, onju?:)

Oleme Pärnus ja teeme aega parajaks.
See on see koht, kus võiks vist oma trenni ära teha, mida ikka selle ajaga muud teha!
Olen ENDISELT oma trennidega kenasti graafikus! Viies kuu jookseb! Ma ei tunne end äragi! Hakka või Eesti koondisesse kandideerima :D :):):):) 

Ühesõnaga ma olen väga tublilt trenni teinud ja ega ma saa ju graafikut nüüd „mingi” reisi tõttu pooleli jätta! Trenniriided on kaasas ja graafikust tegin pildi, et sõrmega järge saaks ajada:

Graafikuga trennitüdruk ja puha! :)

Eks see paistab, kuidas selle jooksutrenniga reisi ajal on. Kui võimalust on, siis kindlasti hoian graafikust kinni, aga kui ei ole, siis päris lolliks ka minema ei hakka :)

Igavuse peletamiseks võtsin kaasa mõned raamatud, sudokusi ja oma reisiraamatu! Reisiraamatuks on selline valgete lehtedega paks märkmik, kuhu igavusest joonistada või kirjutada saab. Noh, reisist muljetada või nii. Mingi paar-kolm aastat tagasi ostsin igaleühele sellise raamatu, et kui reisidel oleme, siis võtame kaasa. Mul on see siis esimest korda kaasas. Pole ju kodumaa pinnalt suvatsenud oma jalga ära tõsta :):)

Ühesõnaga otsustasin puhata! :) 
Toome äkki sooja suve ka tagasi :):)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar