Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 7. veebruar 2019

Merel suusatamas!

Eile sai esimest korda suuskadel oldud. Olen selle üle äraütlemata rõõmus! Lahe oli!
Arvasin, et tuleb üks ukerdamine, aga liigutused olid täitsa suusatamise moodi ja täna ei valuta ükski lihas ka.

Eile oligi üldse üks mõnus liigutamise päev, sest hommikul silusin liumäge, mida me siin väikse kambaga ikka "tööle" üritame saada. Ei saa kohe kuidagi, sest ilmad on nii heitlikud. Kord on 3-4 külmakraadi, sis jälle sama palju sooja. Püüa siis selliste ilmaga liumäge jäiseks saada!
Kuna eile öösel sadas täitsa mõnus ports lund jälle maha, siis nii saigi hommikul ca 2 tundi kühveldatud ja mäge silutud.
Peale seda kobisin kontorisse asjatama, aga töö ei tahtnud üldse sujuda, sest päike oli kõrgel säramas ja taevas oli ka nii ilusalt sinine - kes siis sellise ilmaga toas tahaks passida, onju! Nagu võluväel (ja mu mõtteid aimates) tuli ettepanek merele suustama minna. Ütleme nii, et mõtlemiseks aega ei kulunud, suusad sai välja võetud, tolmust puhtaks pühitud ja seejärel Tauksi saare poole liueldud:

Saar on kaugel


Saar, siin me oleme!

Lõke püsti nagu niuhti

Saab vorsti, saab teed :)


tagasi mandril ;)

Saarele suusatades oli üsna jäine tuul ja mul hakkasid sõrmed külmetama. Unustasin paksud talvekindad maha ja pidin nendega leppima, mis parasjagu oli. Eks ma natuke kiunusin, aga sain kuidagi ikka suusatatud. Umbes poolel maal hakkas veri sõrmedes korralikult ringi käima ja mure oli murtud.

Eelmisel aastal sai päris palju merel suusatatud, sest tingimused olid ideaalsed. Eile need nii head ei olnud, eriti kalda juures, aga midagi hullu ka polnud. Kui meri kannab ja ilmaolud paranevad (hetkel 

Homme võtan suuna Pärnu poole, sest lastevaba nädalavahetus möödub kultuuritades - reedel on Endlas "Tantsutund" ja laupäeval "Testosteroon."  
Kuulu järgi pidid head etendused olema, saab siis näha ;)

Loodetavasti on tagasijõudes me liumägi ikka alles, sest me ei ole veel alla andnud ja loodame, et saame selle ühel päeval ikkagi jäässe ka :):) 

Meie töö ja vaev :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar