Lehevaatamisi kokku

esmaspäev, 30. juuli 2018

Edukas päev - kaks raamaturiiulit valmis!

Ma uudiseid kuulanud ei ole, aga kuna kõik onFB-s ilmarekordeid postitasid, siis võis eeldada, et oligi selle suve üks soojemaid päevasid.

Kuna väljas ei kannatanud olla, siis sai toas raamaturiiuleid meisterdatud!
Hahahhahaaa! Nagu seal oleks õhutemperatuuri osas parem olukord olnud!
Higi voolas küll ojadena ja vahepeal sai paar tundi end karjääris jahutatud, aga vaatamata sellele võin uhkusega tõdeda, et valmis sai kaks uut raamaturiiulit. Lisaks neile, võtsime õhtul hilja, koos Janeliga veel vana raamaturiiuli lahti. Lahti sellepärast, et vahed olid seal liiga suured ja raiskas lihtsalt ruumi. Proovin, et äkki saab nendest laudadest mingi uue riiuli välja mõelda ;)

Ega see riiuli meisterdamine nii kerge polegi, kui algul tundub, eriti nende tugipostide vahele panemine, aga kui asi natuke koitma hakkab, siis läheb juba lepase reega.

Minu esimene au ja uhkus ootab oma raamatuid :)

Minu teine au ja uhkus ootab kitsaid raamatuid :)

Kusjuures ega ma polnud akutrelli varem väga palju käes hoidnudki. Kui ma ei eksi, siis alles sellel aastal reustaraatori õpingutel saigi hoitud. Näe - oli kasuks küll ;) Pöial on kruvide hoidmisest küll hell (kui algust sisse lasta), aga küll üle läheb.
Üks riiul sai niisiis suurde tuppa tehtud ja sinna keskele jätsin meelega suurema vahe fotode ja tüdrukute keraamika jaoks ;)
Teine riiul sai tehtud Karolini ukse taha ja selle paksu tugiposti kõrvale. Mõõdud on täpselt paigas, et kuhugi ette ei jää ja ei saa arugi, et see seal on. Läks isegi nii hästi, et pistikupesad jäid ilusti välja. Kuna see riiul sobis nii mõõtmetelt, kui ka detailide osalt sinna nagu rusikas silma auku, siis olen sellega eriti rahul. See riiul on sellistele kitsastele ja väikestele raamatutele. 

Need kaks olid nn hobiriiulid, sest põhiline raamaturiiul ootab loomulikult alles tegemist. See on see riiul, mis koridori seina läheb ja enda peal mu 592 375 972 309 raamatut kandma hakkab ;)

Tahaks selle riiuli augustis valmis saada, aga pole materjali ja ilmselt jään ka ajaga jänni. Olen realist ja jätan selle vist septembrisse. Samas imesid juhtub - ÄKKI suudan siiski varem valmis saada. 
Hea on kohe vaadata, kuidas iga päevaga jälle mingi asi oma koha leiab. 
Edenen küll teosammul, aga vähemalt liigun :)

Suure riiuli kondikava

Kitsa riiuli kondikava

Nii mõeldakse töökäike välja - hästi tabatud hetk! Foto by Janeli

Värskendav suplus

Kuna ilm oli TÕELISELT palav, siis käisime vahepeal paariks tunniks karjääris ujumas. Mina olen tavaliselt selline ujuja, kes eriti vette ei saa, aga täna läksin supsti vette ja ei teinud teist nägugi. Ujusin ja sulistasin enda kohta isegi pikalt :) 
Tüdrukud olid muidugi kõik see kaks tundi nagu kalad - Janeli terve aja vees, Johanna ladus vahepeal kividega liivakooke (nagu fotolt näha on).

Põhimõtteliselt oleksime pidanud nädalavahetusel Võrus olema, aga hakkasin mõtlema, et mis ma ikka siin ringi rallin ja raha laristan, säästame parem Bulgaaria jaoks ;)
Vendadel-õdedel oli korra mõte Tänavjärve äärde telkima minna, aga kuna grillimine ja lõkke tegemine on keelatud ja hommikuti oleks telgis ilmselt megagigasupperhüpper palav, siis jätsime selle plaani ka ära. 
Järgmiseks plaaniks on teisipäeval Cantervillasse minna. 
Vaatame, kas sinna ikka jõuame :D
Hea on plaane pidada, kui üks papi istub pilvepiiril ja naerab nende üle ;)

Reedel sai vähemalt linnuses Francist ja Iffi kuulamas käidud. Ilm oli niiiii ilus - istusidki murul, kõigutasid jalga ja lihtsalt nautisid seda olemist. Nii mõnus! Käisin koos oma lapsepõlve sõbrannaga. Oleme koos olnud põhimõtteliselt 35 aastat ja on lootust arvata, et jääme elu lõpuni. Mähkmetest mähkmeteni :D

Kõks, mu lill! Ta on hull! Nagu minagi! :) :)



Ja mul on veel hulle sõpru!!!!
See sõber ei saa ju normaalne olla, kes selliste ilmadega endale tunked selga ajab ja ennast vabatahtlikult trimmerdamisega tapmas käib!?

Aga näe, on siiski üks selline hull ja peab ütlema, et uus talu (ma pole veel välja mõelnud, kuidas ma seda blogis kutsuma hakkan) polegi enam karjamaa - hein on juba maha niidetud :)

Vaalud on valmis ;)


Hakkab looma ;)

Sügisel teeme talgud - tõmbame katusepleki sirgeks ja on maja ka valmis :D

Käisin eile korra ka Abbil - niitsin aiamaa juurest muru ära, korjasin tomateid-kirsse ja vaatasin, mis peenramaal toimub. Peenramaal toimus see, et malts on võtnud võimust ja hiigelkurgid on vallutanud kõrvalpeenrad. Mul ei ole elus ees nii kohutavat aiamaad olnud. Tavaliselt ei ole mul peenravahel isegi mitte rohuliblet ja selliseid ülekasvanud kurke samuti mitte :) 
Aga noh, mõistetav - pole seal juba ligi kuu aega toimetanud ja seega lähebki asi ju käest ära. 

Hiigelkurgid jänestele 

Malts võtab võimust



2 kommentaari:

  1. kupiti vozačku dozvolu, kupiti putovnicu, WHATS APP # 1 (9109863818) (https://www.fastdocuments.net/)
    (fb.me/expressdoc48hrs)
    WHATS APP # 1 (9109863818)
    web stranica ..... https://www.fastdocuments.net/

    kupiti 100% neotkrivene lažne $, £ i SSD kemikalije, podnijeti zahtjev za vozačku dozvolu, podnijeti zahtjev za pištolj, kako mogu dobiti novu putovnicu, gdje mogu kupiti putovnicu? Kupi putovnicu, podnijeti zahtjev za njemačku putovnicu, podnijeti molbu za britansku putovnicu, kupiti njemačku putovnicu, kupiti 100% nepristupačan klasi A $ Bill, €, £ i SSD, kupiti IELTS certifikat bez ispita, kupiti marihuana, kupiti radnu dozvolu,
    (Možemo se susresti licem u lice kako bismo razgovarali o krivotvorenom novcu)

    VastaKustuta
  2. Need riiulid on ikka väga uhked välja kukkunud! Plusspunktid veel selle eest, et sul on nii palju raamatuid. Tavaliselt inimestel enam pole. Minul on, aga nii ilusate riiulitega on kitsas käes.

    VastaKustuta