Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 20. juuni 2018

Proua President, Padar ja Püha Pidu

Alustame kõige pealt uhkustamisega.
Proua President käis eile Haapsalus ja volikogu liikmetel oli võimalus temaga kohtuda.
Saades teada, et Proua President tulemas on, siis korraliku kodanikuna tellisin kiiresti tema ametifoto ja pidasin plaani kuidas ma sellele autogrammi sinna peale saaksin :)
Kui küsimuste voor lõppemas oli, esitasin mina ühe koolilapseliku küsimuse selle kohta, et kas tal tuleb tihti autogramme anda. Sain vastuseks, et tuleb küll. Kui küsisin, et kas täna ka oleks võimalik üks autogramm saada, siis vaastus oli jaatav:

Autogrammi aeg

:)


:)

Kui tihti mul ikka selline võimalus tekib, eksole. Ja küsija suu pihta ju ei lööda :)

Nädalavahetus oli aktiivne, laupäeval oli siis Haapsalu Lossihoovis Padari ja Sal-Salleri õhtu, pühapäeval Tartu laululaval Püha Pidu :):)







Peale seda, kui Sal-Saller paar laulu laulda oli jõudnud, hakkas Johanna undama, et tema tahab koju. Küll ma siis moosisin ja rääkisin, et kuulame ikka mõne laulu veel ja äkki paar Padari laulu ka. Ega ta sellest suurt midagi ei arvanud, aga venitasime ikka nii kaua ära, et Padar lavale jõudis. Peale paari laulu hakkasime ära minema, aga siis avastas ta söögikoha - võtsime süüa ja saime sedasi veel 3-4 laulu ära kuulata :)

Selgeks sai see, et kui ta Padari kontserdil kohe alguses undama hakkas, siis Tartu kontserdi ajal jääb ta tubaseks tegelaseks - koju Marianiga mängima :):) 
Ma lihtsalt ei oleks viitsinud seda lähme-koju-undamist kuulata. 
Liiga ilusad laulud selle jaoks :)
Patriotismi mõttes oleks võinud muidugi kaasa võtta, aga küll jõuab ;)

Kontsert mulle meeldis. Ainukene miinus oli see, e Tõnis Mägi "Koit" jäi laulmata. See on ju ka põhimõtteliselt hümni eest. Ei teagi, miks seda ei lauldud...

Karl Madis - seiravad seierid

Reet Linna - lillelapse tango

Mattiiseni mälestustahvel

Uudo Sepp - tõuse üles ja läheme ära

Volkonski - eeee, laulu nime ei mäleta :)

Kare Kauks - tunnete keel

Riho Sibul - Liivimaa pastoraal

Ines - iseendale

Henri Laks ja Iff - sõprade laul

Lunge ja Elgula - maa tuleb täita lastega

Ott - kuula

Iff, Ott ja Mäks - las jääda ükski mets

Tõnis Mägi - uus laul, hetke olukorrast Eestis

Rahvas

Iff - eestlane olen ja eestlaseks jään

Filmib :)

kogu punt - ei ole üksi ükski maa

Õhtu oli ilus, ilmaga ka vedas, sest oli soe ja tuulevaba.
Ühe asja kallal siiski kiunuks ka. Sellistel üritustel peaks küll putka püsti olema, kust Eesti lippe osta saaks. Lippe müüdi, aga paberist. Need ei kutsunud küll ostma. Oleks kangast lipud olnud, oleks kindlasti ostnud ;)

Pühapäev oli isamaa hõngu täis, aga esmaspäev oli see päev, kus oli vaja maa peale tagasi tulla ja hakata kodu poole sõitma. Üldse ei viitsinud seda 3-tunnist sõitu ette võtta! 
Anjuśka oli samuti juhtumisi Tartus ja kojusõidu asemel läksime hoopis tema seltsi aega veetma. Kes sai basseinis sulistada, kes niisma istuda ja jalga kõigutada ;)

sulistavad

mugivad

Anjuśka tüdrukul oli üks poni-teemaline tunke seljas. Johanna sattus sellest vaimustusse ja ütles, et tema tahab ka samasugust. Kuna ta nii harva midagi tahab, siis hüppasime enne kodusõitu Lõunakeskusest läbi ja ostsime talle ka sarnase kombeka. On mitu päeva sellega ringi jooksnud :)


Mulle nii hirmsasti meeldivad need Lõunakeskuse maalitud seinad:





Punkt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar