Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 11. jaanuar 2017

Soovisaade! Igor Mangi horoskoop - Kaljukits

Siit Igori ennustused kaljukitsedele:

Kaljukits on kolme ebatavalise ja kaugeima planeedi mõju all: Pluuto liigub Kaljukitses ja annab sealt ühendusaspekte, Uraan Jääras toob ellu üllatusi ja ootamatuid muutusi, mis panevad ahhetama nii teda ennast kui ka kogu ühiskonda - eile oli ta tavaline ametnik, aga täna kuulub riigi kõrgemasse hierarhiasse.

Neptuun Kalades toob müstilisi tundeseisundeid, mille diapasoon viib äärmustesse. Kui lisada siia Jupiteri mõju Kaaludest, mis sai alguse 2015. aasta septembris, on Kaljukitse ametialane tõus ja karjääri tegemine sel aastal kindel. Ta lausa naudib oma uut töökohta, olgu vanas süsteemis või täiesti uues ametis.

Pluuto liikumine Kaljukitses räägib väga sügavatest tundeelu muutustest, omamoodi ümbersünnist, uutest eluväärtustest. Pluutol on eelkõige tegu võimuga - tema alluvuses on sõjavägi, politsei, ka salapolitsei. Negatiivses tähenduses võib see viia hävinguni kas sõja või looduskatastroofide tagajärjel. Tavaelus võib väljenduda lähedase inimese lahkumises teise ilma. Pluuto toob ka tegemist pärandusasjadega. Noortele naistele võib aga uus armusuhe tulla.

Jaanuaris on kaljukits täis teotahet ja püüab oma tegemistesse kaasata hulgaliselt uusi, aga ka vanu tuttavaid. See on lisaks avalike esinemiste kuu. Kaljukits tajub instinktiivselt, et tema tund on tulnud ja ta kuulutab valjuhäälselt oma tõde, näitamaks, kes on uus peremees. Temaga püüavad nüüd ühendusse astuda kõik põlatud ja solvatud, mis võib viia selleni, et tuleb ära kolida kuhugi rahulikumasse paika.

Veebruaris tegeleb ta enam materiaalsete asjadega: ostab uut mööblit, aitab lapsi paremale järjele. Kuid näha on ka konflikte - ta ei saa lubada, et alluvad ja lapsed teevad, mis pähe tuleb. Tema uus imago nõuab, et teda ümbritsevad inimesed käituksid distsiplineeritult.
Pinge tõttu on näha tervise halvenemist 14.-18. veebruarini. Ka ajavahemikul 21.-23. veebruar pingutab ta tööga üle, nii et õhtuks on surmväsinud. aga 24.veebruaril on ta tipp-topp vormis, ja seda kuu lõpuni, optimismi tuleb juurde!

Märts on palju rõõmsam kui eelmised kuud. Ta on heas vormis ning esinemine eelmise kuu lõpus tõstis tema autoriteeti ja suurendas poolehoidu. Paljud inimesed püüavad talle oma muresid ja hädasid kurta. On ka neid, kes tahavad teda õpetada, hoiatada. Kaljukits püüab selle inimtulvaga kuidagi hakkama saada, andes endast parima.
Palju tuleb kirjavahetust, samas ka põnevaid väljasõite, kus ta kohtub oma fännidega. Ta saab palju vajalikku infot. Tihti näitab kaljukits üles suuremeelsust ja kaastunnet. Kuu viimane nädal on halb reisimiseks. Võib juhtuda trauma, ka pereelus on probleeme.

Aprilliski peab kaljukits tegelema koduste muredega. Keegi lastest võib haigestuda või nõuab vanemate tervislik seisund rohkem hoolt. Mingid  vanad asjad kerkivad uuesti üles ja nõuavad lahendamist. välja ilmuvad vanad tuttavad, kes kõik tahavad talt midagi. Ka sugulased käivad juba mitmendat kuud oma tahtmisega peale.
Kaljukitse uni muutub väga lühikeseks - muresid ja kohustusi on palju. 16.kuupäevast pinged vähenevad, osa muresid langeb kaelast ära. 26.aprillist läheb elu päris heaks.

Mai võib kujuneda esimese poolaasta parimaks kuuks. Ta on heas füüsilises ja vaimses vormis. Ärkavad loomingulised võimed. Nais-Kaljukitsed muutuvad seksuaalselt väga külgetõmbavaks. Garderoob rikastub ja muutub seksuaalselt väga külgetõmbavaks. Garderoob rikastub ja muutub kevadiseks: uued ehted ja uus parfüüm. Ta teeb mitmeid välisreise, mis ka hästi õnnestuvad. Avalikud esinemised lisavad populaarsust. edu on kokkulepetes ja äritehingutes. ta näitab üles häid organisaatorivõimeid. 
Kahjuks 25.maist kuni kuu lõpuni on arusaamatusi seadusesilma esindajatega ja ta kuuleb enese aadressil kriitikat - on millegagi üle võlli pannud.

Juunis, vähemalt selle esimeses pooles, peab ta lahendama mõningaid tööalaseid arusaamatusi ning rääkima juristiga. Sel kuul on üldse enam pistmist juriidikaga. Ta peab taas hakkama aitama hädalisi. Ka oma perekonnaga on nüüd palju tegemist. Võimalik on kolimine suvekodusse.

Juulis peab Kaljukits ikka veel tegelema partneri ja pereliikmete probleemidega. Ta on sunnitud end kaheks jagama - olema perega suvepuhkusel ja samas tegelema tööasjadega. Sagedased sõidud linna ja maa vahel nõuavad kiirustamist ning võivad põhjustada hajameelsust, mistõttu ta võib sattuda avariisse, eriti 7.-10. juulini ja 15.-23. juulini. Aga need võivad olla ka lihtsalt konfliktsed päevad.

August toob Kaljukitsele palju mõistatuslikku. Ta on vähem sotsiaalne kui eelmisel kuul. Peaks tegelema tööasjadega, aga vajalikud inimesed on kadunud. Asutus või firma, kus ta töötab, on oma asjaajamistega toppama jäänud. Kaljukitse kritiseeritakse, kolleegid on ebasiirad ja intrigeerivad.
Sel kuul oleks parem ajada isiklikke asju ja olla perekeskne. Ilmselt läheb nüüd ka abikaasal vaja Kaljukitse toetust. Õnneks alates 23. augustist kuu lõpuni on näha tööalaste olude paranemist. 23. augustil tasuks olla julge, esineda avalikkuse ees või millegagi alustada - see aitaks parandada olukorda tööl.

Septembris põleb Kaljukitse valgusfooris roheline tuli, mistähendab, et eelmisel kuul alustatuga tasuks jõuliselt edasi minna. Selleks on tal ka hea füüsiline ja vaimne vorm. Võimalik on huvipakkuv välisreis või palverännak.
Edu on rahvusvahelistes suhetes. Noored Kaljukitsed alustavad edukalt õpinguid välismaal. Suvel tekkinud probleemid saab sel kuul positiivselt lahendada. September on sündmuste poolest väga kirju. Igatahes optimismi tuleb juurde.

Oktoobris asjad enam nii edukalt ja lahedalt ei lähe. Töökohustusi on hulgaliselt juurde tulnud. Ka tunneb Kaljukits end seotud olevat kõiksugu kokkulepetega, riigiasutuste ja rahvusvaheliste organisatsioonidega. Ta võib hakata kartma, et ei jõua asjadega valmis või tuleb osast plaanidest loobuda. Seda põhjustab ka kriitika, mida ta enda aadressil kuuleb.
Võimalik, et ta on sunnitud tegema kaadrialaseid muutusi ning mõned töötajad ja nõuandjad välja vahetama. Kuu lõpus hakkavad asjad laabuma.

November on kindlasti rõõmsaim. On rohkem vaba aega ja võimalusi viibida sõprade seltskonnas, kes tema vaateid jagavad. Uueks aastaks saab välja töötatud uus strateegia. Novembris tuleb ka palju huvitavat infot, mis annab selgema pildi tulevikuväljavaadetest. See aeg soosib koostööd suure kollektiiviga.

Detsembris pole hea ette võtta reise, sest on suurem liiklusõnnetuste või muude traumade oht. Ka kokkulepped ei lähe kergelt. Vanad asjad tuleks aasta lõpuks korda ajada. See toob palju kiirustamist ja närvilisust.
Samas toimub ühiskonnas palju muudatusi, millele peab ka reageerima. Tööd ja tegemised kasvavad üle pea ja panevad rabelema. Kaljukits tahab palju muuta mitte ainult töökohal, vaid mõjutada kogu ühiskonda. Aasta lõpuks saabki ta paljud asjad oma kontrolli alla ja see rõõmustab teda.

2 kommentaari: