Lehevaatamisi kokku

esmaspäev, 9. jaanuar 2017

Igor Mangi horoskoop - Sõnn

Need, kes Sõnnid pole, neid see sissekanne ilmselt erilist pinget ei paku.
Mitte, et mu sissekanded üleüldiselt pinget pakuks :):):)

2014 aasta läks  Mangi horoskoop üsna palju täkkesse, sellel aastal lubatakse ka igast uut ja huvitavat.

Aasta esimesel poolel on soodne vahetada töökohta või teha muudatusi vanas kohas. Need Sõnnid, kes mullu tööta jäid, leiavad selle uuel aastal. Kuid niisugused otsused tuleb ära teha jaanuaris-veebruaris - siis saab ameti peale, mis püsib vähemalt kuus aastat. Aasta teisel poolel, alates juulist kuni aasta lõpuni, võib Sõnn leida ainult hooajalisi töökohti. Nii et kohe aasta algul tuleks haarata härjal sarvist.

Jaanuaris on Sõnn täis tulevikuplaane, kuid kuna need on üsna laialivalguvad, ei näe ta konkreetset tegevust, milles ennast teostada. Mõnel Sõnnil tuleb mõte alustada otsast peale ja sõita teise riiki elama, eelistades paika, kus on soojem.

Veebruaris pakutakse juba konkreetseid töökohti. Nüüd tuleb otsustada: kas võtta pakutud võimalus vastu või lükata see kaugemasse tulevikku. Ka need, kes on jäänud vanasse kohta, kogevad uuendusi - tuleb uus ülemus ja kohustusi tekib juurde. Sagenevad tööalased komandeeringud, mis nüüd kestavad varasemast kauem.
Kiire elutempo tõttu võib tekkida väsimust, pingeid ja riide töökaaslastega. Sõnn süüdistab neid tööde veeretamisega tema kaela.

Märtsis peab jätkama veebruaris kaela langenud töödega. Sõnn on harjunud kord juba alustatut lõpule viima. Märtsis sujuvad asjad kiiremini ja paremini, kuna ta ise on paremas vormis ja avatum. Ta leiab sõpradelt toetust ja kuuleb kolleegidelt kiitust tänu oma kohusetundlikkusele.

Aprillis tuleb pahandusi ülemuste ja mõne kolleegiga, kes süüdistavad teda hooletuses, mis tegelikult ei ole Sõnnile omane. Aga väikese puhkuse lubamine märtsi lõpus võis pooleli jätta tööasjad, mida ta tahtis lükata järgmisse kuusse. Nüüd tuleb tal sellest aru anda. Sõnn on väga äge enda kaitsmisel, ja tundub, et tema positsioon töökohas seetõttu eriti ei kannata. Enamgi veel. Kuu teisel poolel saavutab ta liidri positsiooni.

Mai on parim kuu kogu esimesel poolaastal. Kevad mõjub Sõnnile hästi - palju liikumist värskes õhus ja käed saab ka mullaseks. Olles maamärk, saab ta maast alati jõudu. Optimism kasvab. Sel kuul paistab ta silma hea analüüsivõimega ja isegi ettenägelikkusega, mis aitab äritegevuses. 
Kõik selle, mis tundub liigne või teisejärguline, jätab ta kõrvale. Nii mõnigi aasta alguse unistus saab nüüd teoks. Maikuu viimasel nädalal peaks siiski hoiduma reisile minekust - on oht saada rahalist kahju.

Juunis võib Sõnn reisida, mida ta ilmselt ka teeb - küll mitte tööasjadega seoses, pigem nostalgiast lapsepõlvega seotud paikade suhtes.
Noorematele ja vallalistele pakub juuni võimalusi alusada uue romaaniga. Kuu teine pool on täis tundeid ja tulevikuunistusi. Kuid kogu juunikuu jooksul on rahaküsimus teravalt päevakorral. Päris kuivale ta ei jää, aga kuhu raha vaja oleks, seda ei jätku.

Juulikuu algus kuni 9. kuupäevani on küllaltki keeruline - ei piisa raha ja suhted on pingelised, tuleb vaidlusi ja riide ka lähedastega. Selle põhjuseks võivad olla olud, mis panevad teisi oma plaane muutma, aga millega Sõnn pole arvestanud. Ta ise ei muuda naljalt oma plaane.
Juuli esimesel poolel ei  tohiks vormistada tähtsaid dokumente ega teha ka suulisi kokkuleppeid. Samas soosib see kuu suhteid vastassooga ja pakub häid võimalusi reisimiseks, mis on samuti romantilise iseloomuga. Sobiv aeg suvepuhkuseks.
2., 9., 16., 23. ja 30. juulil tuleb olla liikluses ettevaatlik, et mitte trahvi saada.

Augustis on näha pühendusmist kodustele asjadele, on võimalik ka kolimine, mis võib olla seotud remondiga. Mõni Sõnn võib saada päranduseks maja või korteri, mis nõuab remonti. Aga võib-olla saab ta tagasi hoopis kauaoodatud võla, mis võimaldab nüüd lahedamat äraelamist.

September näitab loomingulist eneseteostust ning head füüsilist ja vaimset vormi. Ettevõtlikele inimestele on see soodne kuu äriasjade ajamiseks - ei tule takerdumist ja asjade seismajäämist riigi bürokraatia tõttu. Nüüd võib õnne olla loteriis või börsile minekuks.
Kevadel ja suvel alguse saanud armuasjadeks on sel kuul aega vähem, kuid samas avastab Sõnn partneris uusi omadusi, mis talle meeldivad.

Paraku oktoobris võib teda tabada ebameeldivuste jada, mis on seotud tööasjadega, eriti reisil olles. Kuu esimesel poolel tuleks olla liikluses ettevaatlik - trahvi saamise võimalus on suur. On näha vajadust suhelda juristiga, minna kohtusse, kuid see võib olla seotud ka suvel saadud pärandusega.

Novembris võib ees oodata abiellumine, eriti neil Sõnnidel, kes tutvusid aasta esimesel poolel. Ja kui ei tule ka ametlikku abielu, siis kiindumus partnerisse suureneb ikka.

Detsembris on väga intensiivne nii sündmuste kui ka tundeelamuste poolest. Eelmisel kuul pöörati Sõnni eluraamatus uus lehekülg ja nüüd peab ta ka majandusasjad korda ajama. Igatahes tuleb tegelemist paberite ja dokumentidega.

Vot nii on Mang kirjutanud!

Ühesõnaga: jaanuar on täis indu ja tahtmist, veebruaris tuleb töökoht, märtsis puhkus, mais pakatan energiast ja täituvad osad minu unistused, juunis olen rahadest lage, juulis lähen romantikareisile, augustis toimub kolimine, lisaks sellele on pärandusena oodata maja või korterit, septembris olen äriasjades heal lainel ja lotopiletite ostmine tasub ka end  ära, oktoober paistab üks jama kuu tulevat, novembris helisevad pulmakellad ja detsembris on tegemist rohkem, kui küll.

Selle eest võin ma vist pea anda, et rahadest olen ma suvel lage nagu kirikurott, sest kodu, kuhu me hiljemalt 1.septembriks kolime, võtab kõik minu säästud.

Muus osas ootame ja vaatame, mis see aasta siis toob :)

Eile lõpetasime pidulikult oma jõuluvaheaja - käisime Pärnus ujumas. Tänasest oleme taas kooli- ja lasteaialapsed:


3 kommentaari:

  1. Hei kas Sul kaljukits oleks ka käepärast? Ma nii tahaks teada mis seal kirjas on :D.

    VastaKustuta
  2. Jep, on olemas kõik tähemärgid. Trükin need homme blogisse :)

    VastaKustuta