Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 28. aprill 2016

Johanna "munast" ja tutikas liivakast

Esmaspäeval olin ikkagi nii äksi täis, et läksin lõuna ajal Haapsallu ja üritasin lastearsti kätte saada. Kätte ma teada ei saanud. Käisin korra kiirabi ukse taga ka ära, aga seal oli isegi lõuna ajal korralik järjekord ja ootama ma ei jäänud. Seda enam, et kui Johannaga haiglast sisse astusin, hakkas ta kohe jorisema, et tema tahab koju. Ju tal värske haiglas käik veel meeles.
Ma ei hakanudki ennast sinna kuhugi pressima, läksin koju tagasi ja otsustasin, et ootan neljapäevani ikkagi ära.
Täna on neljapäev ja perearsti juures käidud.
Perearst katsus ka põske ja tõdes, et on, jah, mingi kummaline muna.

Kui selle muna alguses avastasin, siis arvasin, et äkki kukkus lasteaias või midagi. Olgugi, et ühtegi kriimu ega sinikat polnud. Ootasin paar päeva, et äkki läheb ära. Ei läinud. Praegu ei ole ka mingit muutust. Silm ei ole enam paistes olnud, aga muna on samasugune.

Ega perearst osanudki mingit seisukohta võtta, sest ei saa ju käega katsudes öelda, mis asi see selline on.
Saime esmaspäevaks ultrahelisse aja. Eks seal selgub siis rohkemat. Vereproovid anname ka siis.
No ma ise loodan, et tegemist on varajase piskvinniga :) :)

Ise ei kaeba ta millegi üle, on endiselt rõõmus ja roosa.


Täna sain meie maja udupeene liivakasti valmis:

Ajee :)

Sättisin eile juba pakud paikka. No tunnike kulus nende pakkude peale küll, sest neid oli vaja natuke maa sisse kaevata ( nii 10-15 cm) ja seejärel tühjad vahed mullaga täita. Noh, selline nokitsemise töö. Täna hakkasin siis maasikariiet alla panema ja avastasin milline lammas ma ikka olen! See riie oli ju vaja pakkude alla panna! Võtsin oma pakud lahti ja hakkasin aga otsast pihta neid sättima. Liiv toodi õnneks kopaga ja ei olnud suuremat kühveldamist. Natuke läks üle liivakasti ka, aga selle korjasin kokku ;)

Saavad nüüd vähemalt maja ees ka liivakastis mängida ja kui tahavad siis pakkude peal astuda ka. Ajee :)

4 kommentaari:

  1. Kusjuures mul on selline muna olnud aegajalt lapsepõlvest saati - tekib ja kaob. Ma pole piisavalt paanikasse läinud et laseks uurida aga mingit seletust ka välja pakkuda ei oska. Äkki on normaalne?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ei tea kas see on normaalne või mitte. Eks saame esmaspäeval rohkem selgust. Samas on see muna natuke liiga suur, et normaalne olla ja kui nutab ja nahavärv muutub, siis muudab põsk justkui värvi ja siis on seda muna silmaga ka näha. Noh, ei tea - igatahes kummaline värk ;)

      Kustuta
  2. Vastused
    1. Täname, täname.
      Väike viimistlus on vaja veel teha, sest pakkude vahelt jookseb liiva natuke välja. Vaja mingid pulgad ette taguda :)

      Kustuta