Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 5. veebruar 2015

Peavalu!

Sorry, aga täna ei tule küll kirjutamisest midagi välja.
Mind on tabanud jõhker peavalau. Rõhutan veel kord - JÕHKER peavalu!

Ei teagi, millest see on. Hommikul magasin suhteliselt pikalt. Voodist (õigemini diivanilt) ajasin end alles 10.30 välja, seega ei saaks nagu öelda, et peas verd vähe on

Õues olime ka mitu tundi, sest  täna oli üle NIIIIIIIIIIII ilus ilm. Tõeliselt võrratu. Päike paistis, lumi helkis, külma oli ka vast ainult paar kraadi, tuult ei olnud - no selline ideaalne ilm.

Käisin üle miljoni aasta Abbil ka ja oi, kuidas oleks tahtnud täna puuoksi kokku korjata ja lõket teha...Kuna lund väga palju ei ole, eriti metsa all, siis okste korjamine suur probleem ei ole.

Klõbistasin täna pilte ka, aga eks ma homme näitan. Täna tõesti ei saa, sest see peavalu on lausa tappev.
Ma, loll, ju tablette ei tarvita (kui just tõesti suremise äärel ei ole), sest usun sellesse, et keha näitab ette, mis valesti on. Tabletiga võime küll valu peita, aga asja tuum jääb lahendamata ;)

Kui pea valutab, ju siis peab rohkem pikutama ja  puhkama;)


1 kommentaar:

  1. Kurtsid siin kunagi kõrva valu. Olen aastaid pea -ja kõrvavalu käes vaevelnud ja arstid pole midagi leidnud. Nüüd olen ise jälile saanud, et piim ja kõik piimatooted võivad tekitada kõrva lima. Nimelt piim tekitab lima ja see paneb kõrvad valutama ja otsmiku ka, kui lima välja ei pääse. Kasutan sinupretti, mis on looduslik ravim ja aitab lima väljutada. Ilmselt on kõrvas mingi bakter, mis aktiviseerub, kui piimatooteid tarvitan. Ja ka magus üldiselt ei ole hea, ka hakkab valutama- üks või teine kõrv. Aga mina ju suur maiasmokk. Kõike kaunist sulle! Tiina

    VastaKustuta