Lehevaatamisi kokku

esmaspäev, 19. jaanuar 2015

Blogile uus pealkiri

Tükk aega juba mõtlen, et mida blogi pealkirjaga teha.

Kuna me enam Soomes ei ela ja sealne elu on kergelt juba ajalugu, siis tuleks selle pealkirjaga midagi ette võtta.

Teine võimalus on muidugi see, et võib ju blogiuksed kinni panna, sest ei pea ju oma tegemistest kogu maailmale kuulutama.
See lahendus tegelikult ei sobi, sest esiteks on blogi see koht, kus sõbrad-tuttavad minu tegemistest loevad.
Teiseks olen ma tänu blogile nii palju uusi ja huvitavaid tuttavaid leidnud, et blogi kinnipanemine oleks lausa reetmine. Paljud neist välismaal ja kui ma lennata julgeks, siis saaks nii mõneski riigis tasuta öömaja ;)
Kolmandaks on paljud töölised blogi kaudu minuga ühendust võtnud.
Ja neljandaks on mul aega ajalt midagi ka öelda.

Olgugi, et mul pole Soome elust enam midagi kirjutada, leian ma kindlasti teemasid, millest kirjutada -  päris elu kohta.
Enamik inimesi nendest võibolla ei kirjutaks, sest suurem osa meist tahab ju näidata, kui ilus, armas ja tore kõik on ;)
Kes see ikka pasast ja jamast kirjutada tahab. Aga näe - mina kirjutaks - pask ja jama kuuluvad ka ju elu juurde.

Kaks aastat olen näiteks juba kaalunud, kas kirjutada teemast, kuidas lapsele kolmanda isiku poolt ajuloputust tehakse või mitte. Nüüd, kui eelmisel teisipäeval taaskord selle inimese karjumist (kusjuures jumala lambist!) kuulama pidin, siis leidsin, et peaks seda teemat natuke lahkama ja lugejate seisukohta küsima.

Blogi peab loomulikult sellepärast ka edasi kirjutama, et kõik tahavad ju ometi teada, mis värvi kontori seinad tulevad...ja kas me ikka kolime uude korterisse... ja mis talust edasi saab...jne.

Kontorit muide jaanuaris valmis ei jõua, sest Tarmo läheb nädala pärast Soome tagasi. Eestisse (päriseks) tuleb ta alles aprilli lõpus. Ta käib küll veebruaris ja märtsis kodus, aga nende mõne päevaga ilmselt palju teha ei jõua. Ja kuna tahaks, et kõik oleks ikka vinks-vonks ja korralikult tehtud, siis pole mõtet kiirustada ja lohakalt teha. Aega on selle kiire asjaga ;)

Eilse päevaga seis selline:


Tänase päevaga on muidu lagi ka soojustatud ja seinad pahteldatud, aga ei viitsi pilti tegema minna. Kauge maa ka ju, koguni kõrval-trepikoda :):)

Kontor ei saa küll valmis, aga tööd saab seal juba teha küll, sest pump on üleval ja ruum soe. Lohistan oma laua-riiulid sinna ja saangi nokitseda. Sellest kodus nokitsemisest ei tule viimasel ajal midagi välja. Johanna lihtsalt segab nii palju ja õhtuti on mul alati toss nii väljas, et ei viitsi arvutit enam lahtigi teha. Oma ruumi on ikka vaja. Eelmisel neljapäeval käisin näiteks Haapsalu raamatukogus tööd tegemas, olin 7 tundi ja ma sain niiiiii palju tehtud. Tunne läks kohe nii heaks, nagu oleks miljon tonni seljast maha visanud.
Seega otsustatud, et kolin vahepeal oma asjadega sinna poolikusse kontorisse.


Aga nüüd põhiküsimuse juurde - mis blogi pealkirjast saab?

Oli ju sujuv teemavahetus ? :D



19 kommentaari:

  1. Pealkirja mõtteid mul pole, aga ära kinni pane! Mulle meeldib siin lugemas käia ja võin vajadusel tallinnas öömaja pakkuda. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :):):)
      No kui mind ülikooli võetakse, siis võin uksele koputada küll :D

      Kustuta
  2. Ma elan vist liiga lähedal, et öömaja pakkuda aga mulle see blogi hirmsasti meeldib :D

    VastaKustuta
  3. Palun-palun kirjuta edasi. Su blogi on nii toredalt maine, aga mitte masendav. Piilun siia ikka iga päev:)

    VastaKustuta
  4. ihhii mina võin Hiiumaal öömaja pakkuda;) blogile ootan ikka põnevusega järge japealkiri mmm....ehk Meie elu peale Soomet ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No mina pole igatahes Hiiumaal käinud ;)

      Seega mõtle veel kord :D :D

      Kustuta
  5. Vastused
    1. Oeh, ma kohe ei teagi. Roosilisest elust on siiani asi üsna kaugel olnud, aga kui praegu natuke ette vaadata, siis tundub see küll üsna roosiline. Samas armastab elu mulle kogu aeg jalgu taha panna, saab näha, kui roosiline see olema saab ;) :)

      Kustuta
  6. Ei tohi kinni panna! Ma olen täiesti võhivõõras, aga elan nii sinu kui su laste tegemistele kaasa ja saadan häid soove :) Mida ma siis lugema hakkan kui Sa enam ei kirjuta? Võhivõõraste peale tuleb ju ometigi ka mõelda :)

    "Virge reisib..." on päris hea pakkumine pealkirjaks :) "Virge vilgas elu" :D Ok, viimane on nali :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mõtlen võõraste peale ka ja annan oma lubaduse, et blogi kinni ei pane.

      Aitäh heade soovide eest, neid läheb alati vaja :)

      Kustuta
  7. :):)
    No siis kirjutan, nii kaua kui tõesti enam millesti kirjutada pole.

    Vaadates, kuidas elu mulle ikka mõnusaid uperkuute paneb, siis peaks ikka kirjutamist jaguma ;)

    Ma seda pealkirja veel mõtlen...

    VastaKustuta
  8. See on mu lemmik blogi ja võin kutsuda kohvile :) palju edu ja jõudu

    VastaKustuta
  9. Mina olen ka üsna pikaajaline lugeja juba, kuigi täitsa võõras. Sai ka ise paar hooaega (2010-2012) Soomes elatud ja sellest ajast ka Su blogi leidsin :)

    Ma soovitaks hetke seisuga lihtsalt blogi pealkirja täiendada: Kuidas ma perega Soome ja sealt tagasi kolisin/nüüdseks sealt tagasi kolisin vms. Sest reaalselt on veel sul Soomega siiski üht-teist seotust olemas ning ka oskad sellel teemal palju nõu anda´:) See selline kasulik ja informatiivne ;)

    Kuigi ma Sind isiklikult ei tunne, oled jätnud väga asjaliku ja tegusa ning üldse ühe sisukaima blogipidaja mulje nii et jätka samas vaimus! Ära blogi kinni küll pane - oled inspiratsiooniks ja eeskujuks nii mõnelegi ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :):):)

      Olen ajanud seda joont, et kirjutada nii nagu asjad on.

      Tore, kui meeldib ;)

      Kustuta
  10. Soome ja tagasi? Elu võimalikkusest koduvabariigis? Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab?

    Igatahes, jõudu ja jaksu edaspidiseks!

    VastaKustuta