Lehevaatamisi kokku

laupäev, 30. november 2013

6 kuud puhast rõõmu ;)

Nii suur Johantsu juba ongi.

Kogu see aeg on olnud üks suur ja puhas rõõm.

Nii head ja mittejonnivat last poleks küll osanud oodata.
Kui kõik lapsed sellised oleksid, siis võiks neid veel lausa paar tükki tulla ;);)

Ta on nii imeline laps, et kui on magama minemise aeg, siis võtab ta oma lapikese kaissu ja jääb ise magama. Ei ole mingit tagumikule patsutamist ja kussutamist. Annan musi, panen teki peale ja lähen oma toimetusi tegema.
Kui on ärkamise aeg, siis tõuseb ta ainult naerul näoga.
Jah, magada võiks ta veidi pikemalt, aga noh - ju siis ei ole vaja.
Praegu on graafik selline, et 10-11 ajal magab pool tundi, 13-14 ajal magab pool tundi ja 16-18 ajal magab kaks tundi. Täitsa OK graafik on ;)
Süles on ta mul muidugi ka, päris palju kusjuues. Samas, kui ta maha ukerdama panna, siis ukerdab seal täiesti vabalt, ilma sülle nõudmata. Ma ise olen see, kes teda torkima läheb ja sülle võtab.
Ei teagi miks. Vaja vist lihtsalt ninnu-nännutada ;)
Kui on riietamise aeg, siis ei tee ta isegi mitte grammi ka ühtegi jorinat. Kõik pluusid-sokid-sallid-mütsid laseb ilma pikema jututa selga panna.
Peale vannitamist laseb end pikema probleemita ära kuivatada ja riidesse panna.
Öösel magab ka nagu väike nott. Tõuseb ainult sellepärast, et süüa.
Ma ei mäleta, et ta öösel häältki oleks teinud. Võibolla imikuna oli paar korda (kui need gaasid ja asjad olid). Kui öösel söögiaeg on, siis hakkab ta lihtsalt nihelema - rullib ühele poole ja teisele poole. Rullimine läheb talle üldse hästi peale. Magama läheb üht pidi, üles tõuseb hoopis teisest suunast.
Voodile on hullud barrikaadid ka juba ette ehitatud.

Ma võikski teda vist kiitma jääda, sest ta lihtsalt on nii tubli :)

Samas laps jorisebki ainult siis, kui tal mingi häda on - kõht tühi, tagumik märg või kusagilt valus. Kui tal kõik need korras on, siis ta ei peagi ju jorisema.

Ainuke asi, mis tal ei meeldi, on kellegi juures külas käimine.
Külas vaatab ringi ja mõtleb ilmselt, et kuhu ma teda vedanud olen.
Käisime just õpetaja juures ja alguses lükkas küll oma suunurgad allapoole ja kukkus tönnima. Veits jorises, siis läks üle ;)
Külas käimiste suhtes on ta kohe beebist peale selline olnud. Kui ta kuu-paarine oli ja külas käisime, siis hakkas kohe nutma. Tunnetas vist ära, et pole kodu ;)
Aga jah, külas talle ei meeldi.

Nii mõnus on vaadata, kuidas ta uusi asju avastab - hoiab neid käes, keerutab, imetleb ja pistab siis loomulikult suhu ka.
Praegu on see aeg, kus ta lutipudelit ise vaikselt hoidma hakkab. Päris 100% veel ei hoia, aga vähemalt üritab. Siis on muidugi nii, et terve nägu on piima täis.

Üldse see aeg on kuidagi hoopis teistsugune, kui kahe eelmise lapsega.
Vaatan ta kasvamist ja arengut täiesti teise pilguga.

Mõnus on :):) Väääääga mõnus on.

Ma olen temaga loomulikult nii kaua kodus, kui võimalik on ja kuhugi tööle ma kindlasti jooksma ei hakka. Tegelikult enam ei olegi vaja tormata - saan oma tööd nüüd ka kodus teha.

kuuekas kukkus 

saan hakkama juba küll ;)

Minu varbad...mmm

:D




2 kommentaari: