Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 24. oktoober 2013

Oeh - kuhu ma sattunud olen? :D

Eelmisest kolmapäevast algasid mul ju need raamatupidaja kursused.

"Oeh" ma ütlen!

Täna oli teine loeng ja MA EI SAANUD MITTE MÜTSIGI ARU ! :):):):)
Keeles, iseenesest, ei ole küsimus - sellest saab aru (olgugi, et vahel torkab tegelikult selliseid lauseid ka sisse, mille mõttest aru ei saa), aga kuhu, mida, milleks ja miks ma midagi panema pean - see on omaette ooper.
Et üks arve ära teha, siis peab miljon ristikest tegema.
Ei, ei - raamatupidamine pole ikka minu ala. Nüüd on see 100% kindel.
Jään ikka oma liistude juurde ;)

Täna suutsin pool ajast kaasa mõelda, siis kadus järg ära. Passisingi loengu lõpuni põhimõtteliselt niisama ja mõtlesin endamisi, et mis mul arus oli, et sellele kursusele end üldse kirja panin! Oleks võinud oma palgaarvestuse juurde jääda.

Palgaarvestus ja raamatupidamine on ikka kaks TÄIESTI erinevat asja. Üks on matemaatika, teine on sudoku ;)

Aga alla ma ka ei anna - käin need loengud lõpuni. Midagi ikka kõrva taha jääb. Aga kas see "midagi" 160 € väärt ka on, see on omaette küsimus.

Ütlen ausalt, et need loengud on tegelikult puhas raha ja aja raiskamine - tunnistan, et panin veidi mööda ;)

Soomlased on mõnusad tegelased.
Vähe sellest, et nad kella kukkudes töö poolikuks jätavad, siis loengutel käituvad nad samamoodi. Loengud on kestavad 17:00-20:30.
Kui kell 20:30 saab, siis teatud inimesed pakivad asjad kokku, panevad jope selga ja kõnnivad lihtsalt minema. Õpetaja vist sellise käitumisega  juba harjunud - räägib rahulikult oma juttu edasi.
Minul on küll täitsa häbi sellise käitumise pärast.
Isver-susver, ise sa maksad selle eest, et nendel kursustel käia, kas siis tõesti ei jõua lõpuni ära oodata ?! Ma ei tea, minule on see igatahes täiesi arusaamatu.

Ma ei jõua ära oodata, millal need palgaarvestuse kursused hakkavad.
Nende kohta võin öelda, et lähevad asja ette - vist :)

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta