Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 8. september 2013

Tekk valmis :):):):)

Võttis aega, mis ta võttis, aga valmis see lõpuks sai. Ise olen rahul :)

Selline suht pirakas tekk, saab rullida ja lösutada küll ;)
Mõõtmeid ei oska öelda ja praegu ei viitsi mõõtma ka minna, aga Johants on 61 cm pikk, seega umbkaudsed mõõdud saab kätte :D

Tundub, et peategelane on ka rahul.

Kuna teki ruudud sümboliseerivad (enamik neist) Johanna elus midagi, siis väike tõlge/selgitus ka.


Neid andmeid ei pea tõenäoliselt selgitama, need niigi arusaadavad ;)


Siin pole ka suurt midagi selgitada. Veidi patriotismi - eestlased oleme ja eestlasteks jääme, eksole ;)


Tähtkujult kaksikud. Mis see tähemärk endaga kaasa toob, näitab tulevik.


See siis hetkel meie pere sõiduvahend. Pildi jaoks numbrimärk kinni kaetud. No nii igaks juhuks. Muidu on numbrimärk ikka selline nagu see olema peab ;)


See majake sümboliseerib meie talu ja talukohta. Talu meil hetkel veel ei ole, aga tahaks loota, et näiteks viie aasta pärast ei pea me sellest kirjutama, kui unistusest ;)


Need loomakesed ei sümboliseeri midagi. Need on lihtsalt krõpsudega loomakesed, mida on võimalik teki küljest lahti tõmmata - kes kõliseb, kes heliseb, kes sahiseb. Pean tunnistama, et ükski neist ei ole minu õmmeldud. Kui varasematele tekkidele olen ise tatrast sisuga puuviljad õmmelnud, siis seekord läksin lihtsamat vastupanu teed ja õmblesin loomakestele krõpsud taha ning panin aga tekile. Ilusad ja värvikirevad ;)


Neli südant sümboliseerivad issi, emme ja õdede armastust ja roosad sokid Johannat ennast (ma tahan kogu aeg muide Janeli öelda) ja linnukesega vikerkaar jätkuvat rõõmsat olemist. See vikerkaare ruut pole ka minu õmmeldud, samamood mujalt "varastatud". Seega kaks asja, mis pole minu tehtud - krõpsuga loomad ja see vikerkaare ruuduke. Anname andeks ;)


Nooooh, mida see tähendab? Õige, see annab siis mõista meie igakuist sõitmist Eesti ja Soome vahet ja muidugi laeva, kus kuni 12-aastased lapsed tasuta reisida saavad (nüüd olevat vist Tallinkil ka lapsed tasuta - ei tea kas vastab tõele).


Ha-haaa - need oleme siis meie. 


Selle kollase ringi sisse tuleb krõpsuga Johanna pilt. Kuna mul temast ühtegi paberkujul pilti veel pole, siis tuleb pilt veidike hiljem. Pildi kiletan ikka ära, panen pehmele alusele ja kui tekki pesta on vaja, siis foto krõpsuga lahti ja ei mingit pribleemi. 


See korrusmaja sümboliseerib meie hetkelisi elukohti. Elame ju nii Soomes, kui ka Eestis korrusmajas. Aadressid jällegi paberi all peidus - igaks juhuks ;)


Lihtsalt rõõmus ruuduke :)


Peategelane on ise rahul :) 
Kui ta nüüd kohe esimese nädalaga seda täis ei oksenda, siis olen mina veel eriti rahul. Tegelt ta ei oksendagi meil üldse, vaevalt, et ta nüüdki oksendama hakkab ;)

Oeh, hea tunne on, et valmis sai. Nüüd on kohe selline mõnus olek. Muidu hakkasid juba kerged süümekad tekkima, et oma juntsu teki sada aastat teen. 

Kui Tarmo nägi, et tekk valmis sai, siis imetles ja vaatas ja kiitis ja ütles lõpuks, et ma peaks nendega äri tegema. 
Ha-ha-ha :):) Kui ma talle selgeks tegin MITU tundi ma seda õmblesin + riided/vidinad sinna juurde arvestan, siis ta sai aru küll, et äritsemise nimel ei tasu neid õmmelda, sest keegi lihtsalt ei ostaks.
Alla 200 € poleks mul kindlasti mõtet neid müüa. Pigem käin 2-3 päeva siin tööl ja teenin sama raha, kui istun tunde ja tunde ja tunde niidi-nõela taga. Pigem päevi, mitte tunde ;)
Sellist tekki saavad endale lubada tõesti vaid need, kes raha lugema ei pea või siis minu kullakallikesed, kelle peale mul ei ole kahju oma aega raisata ;)

Ma räägin - sellist tekki tuleb hingega teha ;):D  

Teki lood niisiis lõppenud. Võib asja lukku panna ;)

Janeli läks meil nüüd sellest nädalast jälle lasteaeda. Nüüd sai suvi tema jaoks ka läbi.
Ma olin 110% kindel, et ta hakkab esimesel päeval nutma, aga juhtus nii, et isegi suunurgad ei tõmbunud kõveraks. Vääääga viis pluss!!
Teisel hommikul ütles isegi, et tahab juba rutem lasteaeda. 
Loomulikult on seal nüüd põnevam, kui kodus. Terve päev on sisustatud ja saab omaealistega mängida. Mul ei ole enam nii palju aega, et temaga sedasi majandada nagu varem. 
Olen igatahes väga rahul, et lasteaed nii kiiresti uuesti omaks sai ;)

Lapsed on omadega paigas...issi ka...emme on nii ja naa... 

Aga mis uued ja uhked plaanid mul peas siiski mõlguvad, sellest järgmine kord ;) 


4 kommentaari:

  1. Väga suur suur töö ja nii armas, et sellised asja valmis tegid ! Lapsuke äärmiselt armas ka... !

    VastaKustuta
  2. Nüüd, kus sa kõik lahti seletasid, on see tekk veel sada korda ägedam (kui selline asi üldse võimalik on). No tõsiselt noh... Johannal on vedanud!

    VastaKustuta
  3. Väga uhke tekk!!!
    Armas idee ja ilus teostus!

    VastaKustuta