Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 16. jaanuar 2013

Virge is back :)

Sain oma vahepealsest shokist, mõõnast, nutust, ahastuses, haletsusest ja kõigest muust üle, mis mind  2012 aasta lõpus ja 2013 aasta alguses külastas.

Otsustasin ikkagi rõõmus edasi olla, sest tegelikult on elu ikakgi imeilus jalisaks sellele on mul  ka kõik  5 +  Olen ise terve, lapsed terved. Kodu on olemas, koguni mitmes kohas - kuuse all magama ei pea. Külmikus on toiduaineid ka, kui veel nii tubli oleks ja neist tihedamini mingeid mõnusaid roogasid valmistada, siis oleks ju täitsa vinks-vonks.

Iga asi juhtub mingi põhjusega. Kas siis selleks, et me sellest midagi õpiksime, oma silmad avaksime või on selleks sada muud põhjust :)

Ma ei viitsi enam mossis olla ja end haletseda, seega olen tagasi :)

Pealegi sain ma päris mitmelt lugejalt riielda, et pean blogi edasi kirjutama. Kasvõi sellest, kuidas on Soomes lapseootel olla ja mis asjaajamised see endaga kaasa toob ;)

Lähiajal siis kirjutan :)

19 kommentaari:

  1. Oi kui tore uudis et tagasi oled! Ma siin lähedal , ka Soomes, paistab et sain asjale kohe kiiresti jaole.
    Keegi eestimaalanna on öelnud kuldsed sõnad mis mulle väga meeldivad -


    Läbikukkumisi ei eksisteeri.
    Juhtuda saab vaid üks kahest:

    ma saan mida ma tahan või
    saan kogemuse võrra rikkamaks!

    Kindlasti on paljudel heameel su toredat blogi taas lugeda ja minagi jään huviga ootele, kuidas siis uutel emmedel Soomemaal elu kulgeb. Tervitusi Sulle ja lähedastele, Katrin

    VastaKustuta
  2. Need on küll head uudised! Minul Soomega isiklikku sidet ei ole, kuid hea meelega loen, kuidas sealpool asjad toimuvad, kuidas inimesed mõtlevad. Õnne ja edu kogu teie perele!

    VastaKustuta
  3. Kui nüüd saaka FB-moodi siia ühe like panna, siis ma paneks :)

    VastaKustuta
  4. Jeee... Väga tore et oled tagasi, igatsesin sinu postitusi väga :)

    VastaKustuta
  5. Tore sind siin tõesti taas näha

    VastaKustuta
  6. Olen väga pikka aega juba Sinu blogi lugeja ja pean tõdema, et kui lugesin seda ''viimast postitust'' olin pettunud/kurb/vihane, täpselt ei oskagi kirjeldada mis emotsioon see oli. Iga uue postituse ilmumine oli lihtsalt nii suur ''jeee'' mu jaoks, et oleks väga kurb olnud kui sa edasi ei kirjuta. Ma ise Soomes ei ela, kuid mu õde elab seal ja mulle väga meeldib igasugustest asja-ajamistest ja muust lugeda.
    Sa oskad väga hästi asju sõnastada ja väga põnev on su postitusi lugeda.
    OLE TUGEV ja ma küll ei tea mis vahepeal juhtus, aga olen ise alati elanud põhimõtte järgi ''mis ei tapa, teeb tugevamaks'' niiet kui see vähegi aitab, siis see on minu soovitus.

    Tubli, et edasi kirjutad!!! :)

    VastaKustuta
  7. Jeee!!! :D
    Ootan huviga uusi postitusi.

    VastaKustuta
  8. minul on ütlemata hea meel, et sa tagasi oled! lugesin su blogi aeg ajalt, kuna plaanin nüüd lähi ajal kolima hakata, siis võtsin endale aega ja lugesin kohe algusest peale. väga hea ja kasulik lugemine oli. kuigi beebisid meie perre enam ei tule, siis jälgin su tegemisi suure huviga... :)

    VastaKustuta
  9. Juhhuuu. Olen juhuslik peale sattuja, kes hakkas blogi järjepidevalt jälgima. Mulle meeldib väga kuidas sa kirjutad ;) ilma ilustamata, nii nagu on. Tore, et täna igaks juhuks siia piiluma sattusin (lootuses, et on tekkinud uus sissekanne). Tänan :)

    VastaKustuta
  10. Tere, oleme kaks mutti viiekümnendates, kes soome poole minemas.
    Ka meie peame blogi kuid, nimed ei ole päris (hüüdnimed), küll aga teod ja sündmused.
    Sattudes kogemata seda blogi lugema ei suutnud me enne lõpetada kuni kõik lood loetud. Oleme vaimustuses ja innustatud ja ei karda enam sugugi endi eluteele uut rada sisse talluda. Postitasime Sinu bogile (ennatlikult, nagu selgus) järelhüüde. Seega, kutsume Sind lugema peatükki, mis on just sellele blogile ja blogipidajale pühendatud.

    Tervitustega kaks mutti Tupla ja Grete

    http://muttide.blogspot.com/

    VastaKustuta
  11. Vastused
    1. Juhtus see, mis juhtus - las ta jääb...

      Nüüd on kõik aga kõikse paremas korras :) Paremas, kui kunagi varem ja see on oluline :);)

      Kustuta
  12. Mul on väga hea meel sinu üle.. ja sinu blogi loen huviga edasi =)))

    VastaKustuta
  13. Tubli, edu sulle, oleks tore lugeda edasi, kuidas see elu ikkagi käib! Tänu su infole nüüd lähen lasen endale väljastada lapse sünnitunnistuses inglise keeles, millega hoian raha kokku. Kiitos :P
    P.S. palju õnne lapse ootamise puhul!

    VastaKustuta
  14. Mul on äraütlemata hea meel näha ja lugeda, et minu blogil nii palju kaasaelajaid oli/on ! AUSÕNA! :)

    TÕEGA ON HEA MEEL :):):):):)

    Oleks neid kommentaare varem tähele pannud (ei käinudki peale 17. jaanuari kordagi blogis), siis oleks oma tagumiku kindlasti varem juba maha pannud ja tegemistest kirjutanud.

    Nüüd annan pühaliku lubaduse, et nädalas ühe sissekande ikka teen. Olenemata kui kiire mul on või on see "kiire" lihtsalt otsitud vabandus laiskusele :)

    VastaKustuta