Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 16. august 2012

Aus ülestunnistus

Ma siiski ei jõua täna kirjutada ja  homme mitte ja ka ülehomme ja üldse järgneva 6 päeva jooksul...vähemalt...

Tänane päev kulus kõik sebimise peale. Olin korralik ja tõmbasin soojenduseks põrandad üle, seejärel pesin all (pesu-+kuivatusruumis) voodipesu ära (hea kohe peale tagasi tõmmata) ja siis tuli Karolin koolist rullis silmaga...Sinna see aeg läks.

Täna hommikul, kui Karolin tõusis, siis tal oli vasak silm paistes. No mitte silm, aga silmalaug... Tegelikult oli see juba eile veidi paisunud, aga siis mõtlesin, et läheb üle.
Kui ta täna koolist tuli, siis oli see ikka veel samasugune - rullis, mis rullis!
Kooliarst vaatas ka silma üle. Tema soovitas homse päeva veel oodata, et ehk läheb üle. Mina aga mõtlesin, et see ikka päris normaalne pole ja otsustasin siiski arsti juurde minna.
Tegemist ikka silmadega, mitte sõrme või varbaga...

Arstile õnneks aja saime. Põhimõtteliselt on tegemist mingisuguse põletikuga. Arst andis retsepti  ja nüüd siis tilgutame silma tilkasid.

Täna saime kõik muuseas Kelakaardid. Valetan jälle - kaarte ei saanud, aga pos.otsused.
Kaardid tulevad mõne päeva pärast.
Tarmo sai seekord kaardi juba läbi minu. Tal kehtis eelmine kaart kuni juulini (olgugi, et tööandja andis kirja, et tööd on kuni 2012 lõpuni!!), siis pidi jälle tõestama hakkama, et tööd ikka jagub. Nüüd siis tal ka tähtajatu kaart. Ei pea enam tööandjat nende paberitega piinama ;)

Aga üleüldiselt...

Homme hommikul on mul küll vaba ja siis võiks ju iseenesest kirjutada, aga hommikuti ei ole ma kirjutamise lainel ja lõunal lähen  tööle.
Laupäeval lähme Särkäniemi, siis oleme hommikust õhtuni lennus.
Pühapäeval ei viitsi ma midagi teha :D
Esmaspäeva-teisipäeva hommikul olen tööl ja peale tööd ma vaevalt kirjutada viitsin.
Kolmapäev-neljapäev on vabad. Nende kahe päevaga on ka nii, et ühel neist võiks ju tervisekontrollis käia. Aga ei teagi, kas viitsin?! :D:D

Äkki ma siiski ületan ennast ja võtan millalgi ennast kokku ;)

Põhimõtteliselt tunnistan, et olen hetkel täitsa laisk- pingelangus vist :D


1 kommentaar:

  1. Mul sama lugu, aina kirjutaks aga nii kui arvuti lahti on veel 10000 huvitavat asja vaja lugeda läbi, ja kui liiga palju loen on süümekad, et nõud pesemata, saiapudi lauall ja pean nüüd Tiimarisse jooksma ja 16 kaardi tegema ;D tore !

    VastaKustuta