Lehevaatamisi kokku

reede, 11. mai 2012

Emadepäev lasteaias

Tänan oli lasteaias väike emadepäev. Lapsed ninnu-nännutasid natuke oma emmesid.
Soojenduseks lakkis Janeli mul küüned kenasti ära. Vot nii:

Sain sellised kaunid küüned ;)

Küüned on siiani kenasti lakitud, pole maha võtnud. Ja kusjuures ei kavatse veel  võtta ka :) Laps lakkis ikkagi suure hoole ja armastusega, las see lakk siis olla, eksju-onju ;)
No hea küll, siis võtan maha, kui kuhugi asjatama vaja minna on ;)

Kui küüned kauniks olid lakitud, siis läksime ühte teise ruumi, kus küünlad põlesid ja makist linnulaulu kostus. Selline mõnus ja õdus olemine. Lapsed asjatasid, kreemitasid peale laki kuivamist emade käsi ja tõid meile teed. 

                                                  Millisesse tassi ma teed panen?

                                       Kasvataja aitas igaks juhuks...ikkagi kuum vesi ju ;)


Selline armas emadepäeva-reede siis siin lasteaias ;)

Nüüd panen Suvi Teräsniskaga pidu ( loe:kuulan plaadilt) ja mõtlen, mida edasi teha. Ma olen kenasti oma tööd ära jaganud: üleeile tegin suurema kraamimise, eile sorteerisin lõpuks paberid/dokumendid ära (juhhuu!) ja lisaks sellele tegin auto ka seest puhtaks. Teate ju küll milline see auto seest olla võib, kui veel 2 last ka on (kivid, liiv, küpsisepuru, pingile sulanud shokolaad jne). Täna võtan garderoobi käsile ja peale seda siis õmblemise. Terve hunnik riideid on juba kogunenud, mida õmmelda on vaja. Olen siis usin ;) Esmaspäeva-teisipäeval peaks plikside toa jälle käsile võtma, seal on jälle suuremat sorti kaos :D Täna pole mõtet seda korda tegema hakata, sest nädalavahetus ukse ees... Loogika, ma ütlen :)

Karistusregistri väljavõttest nii palju, et 7.mai tegin avalduse, 8. mai Registrikeskusest teatati, et väljavõte on tõlgile edasi saadetud  ja eile teatas  tõlk, et pani paberi juba posti. Seega peaks väljavõte minuni jõudma teisipäeval-kolmapäeval. Kõik jookseb nagu plaanitud, sest kolmapäeval viiksin selle politseisse ära ja esmaspäevaks peaks politseist siis juba vastus tulema. Vastus selles mõttes, et kas saan kaardi või mitte. Kaart ise tuleb 1-2 nädalaga. Ma olin ju hullult kaval nüüd - käisin eile politseis ja küsisin, kas ma oma avaldust muuta saan. Selles mõttes, et praegu oli mul avaldus tehtud ajutise kaardi jaoks, mida oli praktika jaoks vaja teha. Kuna ma praegu nagunii praktikale minna ei saa ja pean seda väljavõtet ootama, siis ma võin juba õige kaardi teha, sest vahepeal sai ju kursus lõpetatud ja paber taskus olemas. Point on selles, et ajutine kaart maksab 26 €, õige kaart 37 € + tõlgi tasu 20 €, kokku niisiis 83 €. 
Praegu maksin aga 11 € juurde ja nüüd saangi kohe õige kaardi. Kokku kaardi kuludeks 57 €. Sääst ikkagi 26 €! Kurat, küll ma olen ikka tark! :D:D:D:D 

Ok, siis

Pean oma oravaga ka kekkama :) 
Muidu oli nii, et oravad sibasid ringi nii, et vähe pole ja nüüd, kui kaamera selline on, millega pilti ka saab teha, siis pole neid kusagil. Paar õhtut tagasi  nägin, et üks orav nosibki puu all õhtusööki.  Ruttu õue klõpsutama :



2 kommentaari:

  1. mis jutt see on, võtad laki maha kui asjatama minek on ???? Valgetest kinnastest pole kuulnud ve :P? Kui Janeli hoolitses emme ilusate küünekeste eest siis Karolin võiks ju valged kindad teha :D.

    VastaKustuta
  2. Näen, et skoor on juba 4:0! Väga viis! ;)

    VastaKustuta