Lehevaatamisi kokku

reede, 13. aprill 2012

Tunne on hea!

Paar päeva tagasi ma juba täitsa põdesin, et kuhu see koolituse graafik jää, kuhu ja mis kell ma kusagil olema pean ja kas ma siis ikka saan sinna koolitusele või mitte. Täna tuli lõpuks see graafik  ära ja ma julgen täitsa rõõmustada - tunne on hea!
Ma kohe täitsa naeran omaette :) Esimene hulluse tundemärk ? :D

No tegelikult natuke kripeldab ka sees, et KAS saan seal kursusel ikka hakkama. Siis püüan ma endale ikka selgeks teha, et küll ma saan - kui VÄGA tahan. Ma saan! :)

Koolitus kestab 16.04.2012 - 14.05.2012. Kell 09.00-16.00
Seega siis koguni terve kuu, mitte nädal või paar nagu ma alguses arvasin. Koolituse viimane nädal hõlmab kusjuures praktikat tööandja juures.
Omandatud teadmiste kohta on ette nähtud 2 testi: 23.aprillil ja 7. mail.
Võimlemine või madistamine või kaklemine või siis füüsiline tase on ka täitsa graafikus. Käime selle kuu aja jooksul 4 korda saalis. Mida täpsemalt tegemas, seda ei oska veel kosta. Aga võimelda on iseenesest ju  täitsa tore ja mõnus :D Olgem ausad, kevadine jooksmine on ka tahaplaanile jäänud. Pole ju enam kevadet millega joosta ja seda pekki põrgatada. Tulevad ilusad ilmad, küll ma siis jälle ennast välja vean ;)

Selles mõttes "valis" Janeli õige aja, millal haigeks jääda, sest see on minu ainuke  kohustustevaba nädal ;) Mitte, et lapse haigus midagi mõnusat oleks, aga see oli rusikas-silmaauku-aeg. Tervis on tal juba parem. Ma VÄGA, VÄGA loodan, et ta saab ikka täitsa terveks.
Pidime homme Heljä (õpetaja) juurde minema ( õunapuid lõikama ja kooki nosima) ja nüüd ma siis ei teagi, mis teha. Kõige tähtsam on see, et Janeli praegu terveks saaks. Kui ei saaks, siis ma küll ei tea, mis teeks - sinna koolitusele ma teda ju küll kaasa ei veaks :D:D
Noh, ega Jantsul ei jäägi siis ju muud üle, kui terveks saada :)

TE-toimistost helistati ka täna ja öeldi, et pean sinna koha peale minema, et oma edasised plaanid neile ära rääkida ja mingid avaldused tegema. Kuna netis neid asju teha ei saanud, aga asjad oli vaja ilmtingimata täna vaja korda ajada, siis polnudki muud teha, kui Janeli kaasa pakkida ja sinna minna. Õnneks tal palavikku ka enam pole ja värske õhk teebki head ;) Oleks võinud need asjad ju varem korda ajada, aga mul endal polnud siis mingeid andmeid kuhu ja millal ma lähen. Polnud hullu midagi, sain oma asjad aetud ;)

Koolitus toimub muide Turu AKK-s. Muidu on Turu AKK-l linna peal päris mitu maja laiali. Noh, erinevad alad erinevates majades. Selle koolitusega läks see ka nüüd SUPER hästi, et kool on ca 300 m kaugusel, jala kõmpsides võtab 5 minutit aega ;) Ei mingit sõitmist ja varajast tõusmist. Veel meeldib mulle see, et kool algab kell 09.00, mitte kell 08.00. Meile kõigile kohe sobib see kella 08.00 äratus. Siis pole isegi mitte äratuskella vaja, sest selleks kellaks ajame end juba ise voodist välja. Kõige pealt Karolin, siis mina ja viimaks kõige suurem unekott - Janeli :) Seega kuu aega seda luksusliku elu, kus kauem magada saab ;)

Käisin täna ka korra seal  koolis (sips sinna, sips tagasi), sest TE-toimistole on koolist  mingit paberit vaja. Ja väga mõnus oli, kui infolauas sai asjad korda aetud eesti keeles :D Rääkisin alguses küll soome keeles, aga laua taga istuv infoneiu vastas mulle eesti keeles :) Mul lõi nägu kohe särama :D Tore, lihtsalt tore.

Ma olen rõõmus, lihtsalt rõõmus. Mõnus. Ma praegu ka istun siin arvuti taga ja lihtsalt naeran...või noh, pigem muigan mõnusalt  :)

Ilm on täna sombune ja udutab, aga minu jaoks paistaks otsekui päike :)

Ja tunne on ikkagi hea ;)

3 kommentaari:

  1. No, sinu rõõm kandus ka kohe minule üle..pani mindki arvuti taga naeratama! Head õppimist siis!!!

    VastaKustuta
  2. Hakkama saamine pole mingi probleem kui su eelneva tegevuse põhjal otsustada. Julge pealehakkamine pole mitte pool võitu vaid vähemalt kolmveerand:) Häid kursusi!

    P.S. Tean tunnet kui ootamatult kusagil eestlane sinuga vestlema hakkab. Minul juhtus Toronto tööbüroos selline meeldivalt üllatav kohtumine. http://ttlogi2.blogspot.ca/2009/09/ootamatu-kohtumine.html

    VastaKustuta
  3. Arvan ka, et saad kindlasti hakkama! Ja palju õnne, nägin et skoor on muutunud:)

    VastaKustuta