Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 12. aprill 2012

Ma olin jõudnud juba unustada...

...mida tähendab haige laps. Magamata ööd, nuttev laps... :D

Janeli pidas 11 kuud siis tervena vastu. Nibin-nabin oleks aasta täis saanud. Eks ma sõnusin ära ;)

Viimasel ööl Eestis olles tuli tal juba palavik.  Nüüd siis on lisandunud päris korralik köha. No ja ega see nohugi tegelikult väiksem pole. Ega´s midagi - püüame  ruttu terveks saada.
 Mul sellel nädalal õnneks mingeid kohutsusi pole ja seega saan temaga ilusti, ilma millegi üle mõtlemata, kodus olla ;) Ma loodan, et ta järgmiseks nädalaks ikka terveks saab ;)

Nädalavahetus oli kokkuvõttes läbikukkunud. Meil ju Turus lund pole, eksole :) Vähemalt kõik teed ja üldpilt on puhas. Lükatud lumehunnikuid ei võta ma arvesse.
Kui reedel Helsingi poole sõitsime, siis peale poolt maad hakkas teeäärtes juba lund viskama. Selles mõttes viskama, et teeääred, metsad ja põllud olid  lume all.
Merel polnud sel korral ka eriti hea olemine, sest minul läks esimest korda igatahes süda pahaks. Tüdrukutel oli sama lugu. Laev õõtsus ka ikka päris korralikult.
No ja, kui laevast maha saime, siis olime jõudnud ikka täielikku talve. Teed olid valged ja lund sadas muudkui juurde. Imeline kevad! :D See oli niisiis reede õhtu ja öö. Ja kui te arvate, et laupäev teistsugune oli, siis te eksite. Laupäev oli täpselt samasugune. Pidin laupäeval Pärnus õunapuid lõikama, aga töö jäi tänu imelisele ilmale loomulikult tegemata. Öösel, kui Pärnust tagasi sõitsime, siis oli lumesadu nii tihe, et kiiruse laeks oli 60 km. Vahepeal ei saanud enam arugi, kus see tee on. Aga see eest sõitis sahaga auto vastu ja lükkas lund ;)

Pühapäev oli olukord juba parem - lund ei sadanud. Juhhuu :)
Ilm samas midagi ilusat ei olnud. Päike küll paistis, aga puhus tugev ja külm tuul. Minul oli külm, aga see eest sulatas selline ilm päris korralikult lund.

Esmaspäev oli siis see päev, kus lõpuks Abbile saime. Tööd me ei teinud, sest tuule poolest oli ilm järjekordselt nutune. Grillisime natuke ja tüdrukud otsisid oma pühade mune. Ma, korraliku tüdrukuna, andsin nädalavahetuse töödele siiski oma panuse ja murdsin eelmise aasta piparmündirootsud peenrast välja. Sügisel ju ei jõudnud :)

Igatahes oli see nädalavahetus, tänu ilmale, ikka megagigahüpersuper mõttetu. Mõtlesin küll, et nokitseme enamus ajast Abbil, aga ilmataat tahtis teisiti. Ju ta tahtis, et ma siis diivanil lösutaks ja telkut vaataks, sest ma ei viitsinud kodus ka midagi teha. Tuju oli suht null. Teha iseenesest oleks olnud, näiteks raamatud lõpuks ära sorteerida,  aga ma lihtsalt ei viiiiiitsinud. Ilm rikkus nädalavahetuse. Vähemalt minu.

Eile helistati mulle Soome politseist ja öeldi, et minu politsei tunnistus turvatöötaja tööks ei sobi ja  selle turvatöötaja tunnistuse peaksin ma ametlikult tõlgituna politseisse viima, et nad saaksid siis kontrollida, kas see sobib. Ma käisin politseis vist 3-4 nädalat tagasi ja ma olin juba maha matnud, et nad üldse helistavad :)
Aga näe - siiski helistasid :)
See turvatöötaja tunnistus on mu meelest nii mõttetu, et selle asju pole üldse mõtet ajada. Parem on juba siin uued paberid/tunnistused teha.
Eelmisel nädalal G4S-st helistati, et 16.aprill algab koolitus, ja et koju tulevad siis juhised millal-kuhu minema pean.
Tänaseks pole aga midagi tulnud!? Noh, kell veel vähe ka, post jõuab veel tulla. Loodame, et tuleb ka siis ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar