Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 29. aprill 2012

Aastad muudkui veerevad ja veerevad...

Aastake jälle juures. Seda ei tea, kas tarkust ja mõistust ka. Mingil ajal pidi teatavasti ju taandareng algama. No ma väga loodan, et mõned aastad arenen siiski veel edasi ;)
Igatahes äratati neljapäeva hommikul mind 31 musiga üles ja köögis ootas mind "pisike" kingitus :) :P:P
                                                     Sedasi kenasti ära pakitud karbike...


                                           ...ja karbi sees selline suurepärane kingitus :)

Oeh, ma olen juba sada aastat sellisest aparaadist unistanud. Nüüd on see mul siis olemas :D No, hea küll - MEIL, sest Tarmo on ka päris tõsine fotograafia sõber ;) Ma loodan, et me siis kaklema ei lähe, kes millal pildistab. Täna oli näiteks nii, et mina tulin pildistamast  ja tema läks :D
Aga, kui kismaks hakkab kiskuma, siis on mul ju alati õigus öelda, et see on  minu oma! :D

Reedel pidasime kodus väikest sünnipäeva. Kingiti mulle, kusjuures, 3 potilille ka. Ma väga, väga loodan, et ma neid ära ei tapa:):) Ma olen nende potilillede osas ju nii lohakas ja lihtsalt unustan neid kasta. Põhimõtteliselt lilledele pikka eluiga :);)



Tarmo meisterdas koogi jälle ise. Ma jäin soolase kraami  juurde ;).
                                                                :)

Räägin veits nalja kah. Tarmo sulatas pliidi peal shoksi. Shoks oli kenasti eraldi anumas ja see siis omakorda teise anuma sees, kus vesi oli. Sulatab ja sulatab ning küsib siis lõpuks, et miks see shoks siis vedelamaks ei lähe. Oli sulanud küll, aga suht paks. Ma vaatan ka siis sinna anumasse, noogutan peaga, et on jah paks. Soovitan aga kenasti piima juurde lisada, et piim teeb kindalsti vedelamaks. Targutasin veel juurde ka, et kuidas ta ise selle peale ei tulnud :D:D
Üks tark andis teisele nõu, niisiisi piim kuumale shoksile lisaks ;) Ja mis juhtus? Shoks läks hoopis paksemaks, selliseks tahkemaks! Nii, et lusika küljest ei saanud seda normaalselt äragi. Voh, kus tark andis nõu :D
Aga polnud häda midagi, kook sai tehtud ;)

Nädalavahetusel käisime looduses. Meil kodu lähedal selline kõrgem mäetipuke, kus koos naabrinna perega laupäeval pikniku käisime pidamas. Ilm oli ilus. Peabki ju ilus juba olema - ikkagi kevad!
    Üleval mäe peal. Otse ees Janeli lasteaed ja vasakul nurgas meie elukoht ;)

Täna olime samuti enamus päevast looduses. Hommikupoolikut vist päris looduseks nimetada ei saa (vabaõhu kirparitel), aga peale seda oli küll kena jalutuskäik - algul linnas, peale seda kodu juures mäe peal. Nüüd on tegelt täitsa väss kallal, aga mõtlesin, et olen tubli ja kirin veits ikka blogi ka ;)

Turvakoolitust on niisiis juba 2 nädalat selja taga ja 2 veel ees. Eelmisel esmaspäeval oli see ajutise turvakaardi (4 kuud) test. Noh, julgen tunnistada, et see oli minu kõige raskem test, mis siiani Soomes  teinud olen. Ja, kui mõned päevad hiljem öeldi, et 5 inimest peavad seda uuesti tegema, siis olin raudpoltkindel, et ma olen üks neist. No tõesti oli raske! Testis oli vastustevariantidega osa ja oma sõnadega seletamise osa (noh, kui seda oma sõnadega kirjutamiseks nimetada saab, sest tegelikult oli vaja kirjutada, kuidas seaduses kirjas on).  See vastustega osa väga hull polnudki, olgugi, et osad küsimused olid sellised nö trikiga. Seletatavas osas panin jah oma sõnadega, aga noh :) ega seda minu seletust vist väga kõrgetasemeliseks vist nimetada ei saa.
Tegelt vahet pole, sest mina sain ÕNNEKS testist läbi :):) Oleks 3,5 punni vähem saanud, siis oleks 6 inimest uuesti pidanud tegema ;) Uhh :)
Küll aga püüan ma nüüd järgmiseks testiks (7.mai) seda juttu omale juriidiliselt pähe taguda. Loen seda vartija õpikut nagu püha raamatut :) Mulle kohe ei meeldi sellised asjad, et jeeli-jeeli vean kuidagi moodi läbi.  Selles mõttes olen ma enda suhtes täitsa nõudlik, OLGUGI, et mingit vahet selles tegelikult pole. Napakas, noh :D Ega vanusega seda ajuraasu ka juurde ei tulnud, et sellest välja mitte teha :)

Et siis sellised lood siinpool sood ;)
                                                              Eilse päeva pärl


                                         Tänane pärl (oma 20 mintsa luurasin teda)

4 kommentaari:

  1. Tarmo Sul väga tubli, et tordi valmis meisterdas. Ega ta juhuslikult seda liiga kaua ei sulatanud, või oli šokolaadi sort selline?
    Mulle meeldib väga pilte vaadata, kui te nüüd mõlemad nii tihti pildistama skäite, võikiste ju teha eraldi albumi või blogi selle jaoks, aga seniks kõike ilusat.

    VastaKustuta
  2. Palju õnne siis kah tagantjärele!
    Loodetavasti tulevad edasi kindlamad tulemused, see "piiripeal" kõlkumine on vastik jah. Seega edu, edu ja veelkord edu!
    annyke

    VastaKustuta
  3. Tarmo meisterdabki meil kooke - tema pärusmaa. Ma püüdsin ka sõna sekka öelda ja näe mis juhtus :D:D
    śokolaadiks oli tavaline Fazeri piimaśokolaad. Ju siis piim ja soe śokolaad ei käi lihtsalt kokku.

    VastaKustuta
  4. Samasuguse kollakasrohelise potilille kinkis mees mulle autokooli lõpetamise puhul. Poest olla öeldud, et lill on väga lühikese elueaga, potis või mitte. Meil on ta igatahes juba kaks aastat ilusasti kasvanud, mingeid närtsimise tundemärke ei ilmuta ja oleme ka suhteliselt "loomingulised" kastjad, ehk siis kui meelde tuleb...

    VastaKustuta