Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 15. märts 2012

skoor 1:0 , meie kasuks :) ja mõned kiired jutud ;)

No nii,  üks Eestimaa poegadest on oma mahakantud palga kenasti kätte saanud. Minu  skoor seega 1:0 ;)

6.märtsil hakkasin asju ajama, täna sai lugu oma lõpplahenduse. Oi, kuidas põigeldi, vingerdati ja tuldi igasuguste imepõhjuste peale, et palka mitte maksta - täitsa naerma ajas juba.
Julgen väita, et Soome ülemused nülivad välismaalaste kannikaid samamoodi nagu meie Eesti "bossidki".
Võibolla ma kunagi kirjutan nendest vingerdamistest lähemalt - täna pole lihtsalt aega.

Täna sain teate, et pääsesin sinna yrittäjävalmennus koolitusele. Toimub see niisiis Turun Ammatikorkeakoulus  viietestkümnel erineval õhtul kell 17.00 - 20.15 (ajavahemikul 28.3.2012 - 15.06.2012). Targemaks saan ma siis sellistes valdkondades nagu: firma loomine, raamatupidamine, maksustamine, lepingute tegemine ja muu selline pudi-padi. Kuna see on õhtusel ajal ja ainult 3,15 tundi, siis pole see midagi tapvat ;) Teen ära! :D
Kui väga keeruliseks ei osutu :D:D:D

Eelmisel nädalal saatsin ma siin neid CV-sid ju. Ja mulle kirjutati, et sellel nädalal kutsutakse vestlusele. Ei ole aga kutsutud kuhugi. Sellest pole aga midagi. Saatsin täna jälle umbes 10-15 CV-d
Leidsin kusjuures väga hea koha, kus firmasid võtta ja muudkui saata :D        
www.finder.fi
Panengi sinna märksõna, mis huvitab, paiga ka ning leht annab igasuguseid firmasid. Siis pole muud, kui paar klõpsu, üks kopipaste ja üks manus ;)

Kuna mul hakkab kursus läbi  saama ja töökohta ei paista veel kusagilt, siis saatsin  ausalt öelda oma CV-d valimatult igale poole: küll puulõikusele, küll pakkija-liinitöölisele, küll turvatöötaja jne. Ühesõnaga igale poole, kus ma arvasin, et see töö mind ära ei tapa. Tööd oleks ju vaja, eksole :)
Suveks tahan kindlasti töö leida, küll ma siis edasipidi vaatan ja mõtlen, kuidas edasi areneda :) Kindlasti ei jää see  leitav töökoht mu tipuks( kui selle muidugi leian :D )

Olin oma CD-d ära saatnud, kui umbes 30 minutit hiljem helistati G4S-st. Turvafirmast niisiis ja kutsuti kohe homme kell 12.00 vestlusele!Algul kutsuti tegelikult esmaspäevaks, aga kuna mul algab ju esmaspäeval see kümnepäevane YKI-testi kursus, siis ütlesingi, et mul on võimalik vestlusele tulla kas homme  või siis tööpäeva õhtuti. Sain niisiis homseks aja ;)
Ausalt öelda olen ma tegelikult igasuguse turva- ja politseitöö enda jaoks maha kandnud. Ei ole enam minu rida...vist... Nüüd teeks rohkem sellist kontorirotitööd - palgaarvestust, tuhniks seadustest ja klopsiks mingeid pabereid kokku või siis teise valikuvõimalusena askeldaks puude-põõsaste kallal ;)
Ajad muutuvad - meie koos ajaga, eksju ;)
Kui ma aga praegu tööle saaksin, siis loomulikult ka läheksin.
Eks siis homme paistab, mis ja kust need tuuled puhuvad.


Kiire ülevaade tehtud, morjesssss:)

12 kommentaari:

  1. Tere Virge,

    Minul on sarnane mure, töö on tehtud aga palka ei maksta:( Tundub, et ootama ma jäängi. Mis hinnaga teie teenused on? Oleks tõesti abi vaja.
    Väga asjalik blogi muidu, jõudu ja jaksu Sulle irjutamisel;)

    VastaKustuta
  2. Minu taks on üldjuhul südametunnistuse alusel. Kui südametunnistus numbrit ei oska öelda, siis teatud % saadud summast ;)

    Üldjuhul on nii, et inimene tahab kätte saada oma maksmatajäänud palka. Tänu sellele, et palk viibinud on, tekivad tal õigused nö teisteks"tasudeks", mis katab kenasti selle vahe ära, mille mina saan ja inimene saab oma palga ka puhtalt kätte.

    Viimase keissi puhul võin näitena tuua, et inimene tahtis kätte saada oma palka, aga sai 3 korda rohkem ;)Sain mina tasu ja sai tema mitu korda suurema summa, kui oli lootnud (mille ta tegelikult maha oli juba matnud).

    Oluline on see, et firma poleks võlgu üle 3 kuu. Kui kolm kuud hakkab täis saama, siis läheb juba kiireks.

    Kirjuta mulle oma probleemist mailile: virx.ross@mail.ee

    Kirjuta: Kui palju ollakse võlgu, mis ajast, firma nimi, oma töötunnid(kellaajaliste täpsustega).

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Parandan ennast. Inimene sai 2,5 korda rohkem ;) Mitte 3 korda. Olgem ikka ausad :D

      Kustuta
  3. Palju õnne, tubli oled!!!

    VastaKustuta
  4. Vastused
    1. Tore, kui sain aidata ;)

      Selliste olukordade puhul sobib tegelikult 100% väljend: " Hundid söönud -lambad terved" ;) Ja kõik on rõõmsad ;)

      Kustuta
  5. Ootame soomekeelset CV näidist ;)

    VastaKustuta
  6. MA EI TAHA KEDAGI KADEDAKS TEAHA AGA SEEEEEE MEMM ON MINU SÕBER.....MA ELAN TEMAST KAHE KM KAUGUSEL...JA KA MULLE VÕIB KIRJUTADA :))))))))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mis vanuses memmesid-preilisid kirjutama ootad? :D

      NB! Ma ei saa veel karjuda, et deem aim kuud, sest see polnud praegu meie keiss ;)

      Kustuta
  7. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta