Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 21. märts 2012

Kevadekuulutaja :)

Kui tavaliselt on kevadekuulutajateks mootorratturid, siis mina jaoks on kevadekuulutajad tänavatel jooksvad "pekipõrgatajad". "Pekipõrgataja" siis ikka heas tähenduses ;) Talvel on rasva kogutud küll, nüüd vaja rannahooajaks pekk ära põletada ;)

Imetlen, mina, neid jooksjaid juba  nädal aega. Mida rohkem lund ära sulab ja ilm kevadisemaks muutub, seda rohkem neid tänavapilti ilmub. Kuni tänaseni ma lihtsalt vaatasin neid jooksjaid ja  mõtlesin:" Läheks ka ..."

Kuna tänane koolipäev oli samasugune nagu eelmised kakski, siis peale lõunat tulin koju. Tegin arvutist veits harjutusi ja pärast seda, oh imet, panin dressid selga ja läksingi jooksma!! :) Hallellluuuuja :) Kogu aeg ma mõtlesin, et läheks, ja läheks, ja läheks, aga ei läinud...lihtsalt ei viitsinud.
Vaim tahtis, aga kere ei viitsinud ennast välja ajada :D
Aga, kui ilm on nii supper nagu see täna oli, siis lihtsalt pidi minema ;)

Otsustasin, et jooksen algatuseks siis nn. kooliringi. Kokku ehk 3 km, võibolla veidi vähem, võibolla tibake rohkem, aga midagi sinna kanti. Algatuseks ju hea küll.

Startides olin ma ikka päris innukas - selg oli sirge ja põlv oli kõrgel :)  Poole maa peal juba tundsin, et küll valutab üks põlv, küll teine, küll õlg ja siis tagatipuks hakkas loomulikult ka pistma. Ehtne pensionär noh :D
Tempo oli ka vastav. Karolini kooli juurde jõudsin 10 minutiga ( kõndides jõuan 15 minutiga!) ja kogu ring 27 minutit. Anname andeks - esimese korraga ei tasu kopse kohe tagurpidi ju joosta ;)
Koju jõudes venitasin nagu kord ja kohus, tegin kõhulihaseid ja seljalihaseid. Isegi 2 kätekõverdust jõudsin teha :D:D Politseikoolis käies tegin 50 ära, nii et polnud teist nägugi :):) Füüsiline tase on seega suht nullilähedane.
Aga pole hullu, hakkan selle füüsilise poolega nüüd väheke tihedamini tegelema.
Seda ma muidugi ennustada ei oska, kui kaua see hoog mul peal on, aga ennast tundes, siis kuu aja pärast peaks see, kevadega kaasnev, suur vaimustus juba üle olema läinud...:)                                                    

Tegime eile pliksidega vaikselt juba lihavõtte ettevalmistusi. Istutasime munakoortesse muru. Tibusid peaks sellel nädalavahetusel meisterdama hakkama. Janeli küsib vist oma kuu aega juba, et millal me Abbil munasid otsima hakkame. Tal on see eelmise aasta munade korjamine nii hästi meeles, muudkui räägib kust ja kuidas ta neid mune otsis. No kohe näha, et laps ootab seda päeva kogu hingest.

Normaalne lugu selle asja juures on see, et me ei saanud neljapäevasele laevale pileteid!! Lihavõtted veel hullem aeg, kui jõulud vist!Juba eelmisel nädalal olid piletid kõik kinni. Tahtsime neljapäeva õhtul tulla, nii nagu me tavaliselt tuleme. Aga, tutkitki Vasja! Õnneks reedesele (õhtusele) laevale siiski saime need piletid. No muidugi, reede on  vaba päev - kõik tahavad juba  neljapäeval koju saada - sellepärast reedesele laevale pileteid oligi. Esmaspäevase laeva peale ka  kusjuures pileteid  enam polnud. Tagasi tuleme niisiis teisipäeval ja Ecerölinega. Selline vangerdus siis sel korral. Näeme asja juures siiski positiivset külge - vähemalt saame ikkagi liikuma ;)

                   munadesse muru juba istutatud, nüüd on suuremate aluste kord ;)

7 kommentaari:

  1. nii naljakas pilt...see trenni minemise pilt..millegipärast kujutasin teid teistmoodi ette, et suur ja pikk naine.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olengi suur ja pikk : 55 kg ja koguni 161 cm :D

      Kui politseikooli tahtsin sisse saada, siis valetasin end 165 cm pikkuseks :)

      Kustuta
  2. Äärmiselt kummaline pilt.
    Arvestades, et blogija peaks NAISsoost olema... :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Püüdsid solvata W? :D
      Ei õnnestunud ;)

      Kurb, kui inimesel üldse mingit huumorisoont pole..

      Kustuta
    2. Anonymous käib ise raudselt kontsakingade, kleidi ja krohvikihiga jooksmas :)

      Kustuta
  3. Arvamus siis pildi - Virx läheb trenni tegema kohta

    VastaKustuta
  4. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta