Lehevaatamisi kokku

teisipäev, 20. detsember 2011

Naerab muhedalt ... :)

Tunneme rõõmu pisiasjadest :)
Kui täna koolis tunnid läbi said, siis õpetaja kutsus mind enda laua juurde. Meil oli esmaspäeval nüüd jälle üks suurem test ja ma arvasin, et  saan oma testi kätte. Ei saanud.
Õpetaja andis mulle hoopis ühe kilekotikesse, mille sees oli pisike pakike, jõulupakike.
Meie omavaheline suhtlus on algusest peale lausa 5 + olnud. Kuna ma selline kummaline  inimene olen, siis tekib mul väga väheste inimestega alguses klapp. Ütleme nii, et ma hoian distantsi -  peab esialgu kaugelt ja vaikselt uurima, kes keegi on ;) Temaga tekkis meil kohe alguses selline hea klapp ja ma olen täitsa kindel, et meie suhtlus jätkub ka peale kooli ;) Me oleme ise enam-vähem ühevanused ja lapsedki ( tal 5-aastased kaksikutest tüdrukud ).
Igatahes, kui ta mulle selle pakikese andis, siis mul oli gigamegasuperhüper hea meel, ikkagi õpetaja ju :)
Tänasin teda selle eest ja ütlesin, et tema päkapikk tuleb kolmapäeval ( siis mul viimane koolipäev ja võib rõõmsalt jõulupuhkusele minna ).
Kingituseks oli karbike kirjaga "Opiskelija. Ahkera ja tunnolinen puurtaja. Erityisesti sinulle" ja selle sees pastakas.

                                                      No nii tore oli seda saada :):):)

Ma õmblesin-heegeldasin ise talle kingikotikese, sinna sisse siis "Vana Tallinna " kooreliköör ja "Kalevi" suklat, 3 heegeldatud lumehelvest ja jõulukaardikene :):)

                                                     Sellised need jõulukotid mul tulid :)

4 kommentaari:

  1. Armsad kingid mõlemad!
    Soovin teie perele mõnusat jõuluaega!

    VastaKustuta
  2. M6nusat j6uluootust!
    Mu vihmase laupäeva sisustas vabalt raamatute TOP 100-ga konkureeriv blogi, kuhu kogemata potsatasin .. Virge, oled uskumatu! M6tlesin ysna alguses, et Sinust v6iks saada meie oma "missis Potter" ja näe- seda Sa plaanidki!
    Kirjutama ajendas mind hoopis see, et anda paar vinkki pere tervena hoidmiseks: vitamiinikuur yhel päeval kuus (Vita C 500 mg, Multi-B strong ja Toppel hertz E-6likapslid)immuunsysteemi kergitamiseks ja kasepungatinktuur (2 pakki apteegi kasepungi 0,5 l viina sisse... valmis, kui pungad on p6hja vajunud)igasuguse köha (ka läkaköha) vastu, mida lastele 2-3 tilka suhkrutyki peale tilgutatuna anda. Järeleproovitud nipid.
    Turvalist kodureisi ja toredat tagasij6udmist!
    Katrina

    VastaKustuta
  3. To Kristi : :)

    To Katrina: Sinu kommentaar, et meie oma "missis Potter" võttis mu suu ikka mõnusalt muigele. Ei me ette tea ... :)
    Sinu immuunsüsteemi turgutamisenipid võtan igatahes teadmiseks. Liiatigi, kui need läbiproovitud ja toimivad on ;)

    ;)

    VastaKustuta
  4. Tere Virge, lisaks omalt poolt nii palju, et olen suhteliselt kindel, et Sinu blogi läheb ajalukku ;) Usun, et järeltulevatel põlvedel on kindlasti väga vahva Sinu tulevast raamatut lugeda :)
    P.S. kolmandat päeva loen- no ei jõua ikka veel kuidagi lõppu :P

    Päikest,
    Kristiina

    VastaKustuta