Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 27. juuli 2011

Mis toimub - 792 ???

792 lugejat!!!!
Nüüd ma saan aru küll, mis toimub.
Vaatan  blogi analüüsist, et minu pisike blogike on perekool.ee foorumisse üles riputatud!!! Ja ju oli see ka eelmisel korral sinna üles pandud, aga siis polnud ma blogi suhtes veel nii tark ja ei osanud seda vaadata   - arenesin ju vahepeal :):)

Kostaks selle ülesriputamise peale midagi, aga ei oska....

Mh, perekooli ei julge vaatama minnagi, mis seal kirjutatakse...

Ok, kõike kaunist ;)

Oeh

15 kommentaari:

  1. Mina leidsin ka lingi kusagilt foorumist. Umbes ndl tagasi. Lugesin otsast lõpuni läbi blobi ja olen sõltuvuses- esimest korda elus :) Ära üldse muretse. Isegi kui kusagil keegi peaks miskit kobisema, ei maksa tähele panna. Lugemine on tõepoolest huvitav :) Minule ilmselt seepärast, et olen nii 2 ndl pärast ka lastega Soome kolimas.
    Ma küll ei tea blogidest midagi, aga kas seda kuidagi lukku ei saa panna, et nt ainult tuttavad, kellele see mõeldud algselt oli, saavad seda lugeda? Juhul, kui sind tõesti väga häirib, et nii palju lugejaid on :) Loodan, et ei häiri :)
    Igal juhul edu!!!

    VastaKustuta
  2. Hei! Mina leidsin sinu blogi hoopis sõnapaari soome postiljoniks abil :) ning loen ka huviga. Sestap loodan, et sa jätkad sama innukalt kui sa seda blogimist senini teinud oled.
    Parimate soovidega!

    VastaKustuta
  3. Tänud Teile :)
    Meeldiv teada, et lugemine meeldib.
    Kirjutan seda edasi - täpselt nii nagu asjad on/ käivad - ei midagi ilusatmata. Puhas reaalsus live´s :):)

    Kindlasti on olemas võimalus, et blogi lukustada. Siis peaksid vist lugejad parooliga blogisse sisenema, et lugeda...ma päris täpselt muidugi ei tea, kas see nii käib, sest arvutiga susserdamine on minu jaoks juba kõrgem matemaatika :):)
    Las siis asjad jäävad nii nagu hetkel on:):)

    VastaKustuta
  4. Maru tubli oled! Olles ise koos mehega samas gigantorganisatsioonis tööl, kus asjad aina ullemaks lähevad, hakkasid ka minu mõtted liikuma selles suunas, et ära siit hullumajast. Arutan mehega asjad läbi, lasen tal sinu blogisse süveneda ja ma ei tea ühtegi asja, mis mind siin kinni hoiaks :( kahjuks

    Diana- juhuslik lugeja

    blogi alguspostitusse sai ka sama tekst kirja- koba noh ;)

    VastaKustuta
  5. mulle ka su blogi meeldib, huvitav lugemine kuna isegi elan poole kohaga soomes....kui ongi kuskil õelaid kommentaare siis ära pane neid tähele lihtsalt, eks vingujaid ja õelutseijaid peab ka olema :D

    VastaKustuta
  6. To Diana: :) Võibolla ongi vahepeal vaja kusagilt ( loe: Eestist ) ära saada, et seda rohkem hinnata. Paraku majanduslik olukord on Eestis nii hull, et mina küll ei viitsinud enam vireleda. Raske see algus on, aga ma arvan, et 2-3 kuu pärast on kõik hästi ja kindlasti palju parem, kui Eestis olles. Kui Sa tõesti leiad, et miski Sind Eestis enam kinni ei hoia ja kõik on nagu hullumaja, siis on tõesti parem mujal proovida. Kui proovid - saad teada. Kui ei proovi, siis jääd terve ülejäänud elu äkki mõtlema:" Mis oleks, kui...? " Kui läheb kehvasti - õpid midagi. Kui läheb hästi, siis on eesmärk täidetud ;) Igatahes edu Sulle ;)
    PS!Pole hullu, et kobatsesid esimese postitusega. Ma kobatsen pidevalt :):)

    To anonymous: Eks neid vingujaid ole jah igalpool, aga ma tahtsin oma blogist neid eemale hoida :):):)

    VastaKustuta
  7. Eh, mina leidsin ka selle blogi perekooli foorumist ja hakkasin kohe lugejaks. Mul ema-isa kolivad ka oma kolmeaastasega Soome ja siit blogist leiab nii palju inspiratsiooni ja tuge Soomes hakkama saamiseks :)

    VastaKustuta
  8. Siis on blogi ühe oma eesmärkidest juba täitnud, kui kellelegi sellest juba ka abi on ;)

    VastaKustuta
  9. mis vahet on kus su blogi üles leitakse, perekooli foorumis käivad ka ju paljud kellel samasugused plaanid nagu sinul tehtud. hea ju leida mõttekaaslasi.
    kui nii palju lugejaid siis varsti riputa reklaam üles ja teenid veel juurde ka..

    VastaKustuta
  10. Sul on õigus. Ega erilist vahet pole jah.

    VastaKustuta
  11. Googeldasin teemat #kuidas saagida palki# ja siin ma nüüd olen:) Huvitav, eks ole! Lugesin Su blogi läbi, sain sellest palju ausaid vastuseid. Kuigi olen seda sama ametit pidanud üle 15 aasta ja hetke palk 740€, siis tõesti, ükskord saab minulgi mõõt täis ja käsi haarab kohvri järele.
    Edu!!!
    Aga nüüd lähen googeldan edasi #kuidas saagida palki#!!

    VastaKustuta
  12. No 740 € on natuke rohkem kui 530 €, aga NIRU ikkagi. Arvestades töökohta.
    Ma loodan, et Sa siis ikkagi said guuuuglist palgi kohta vastuse :):)

    VastaKustuta
  13. Mina leidsin selle blogi lingi hoopis Postimees online kommentaare lugedes mingile artiklile, kuidas 2 eesti meest soomes vene piiri ääres suvilat järve äärde ehitavad. Seega reklaami on ilmsel palju tehtud Su blogile ja mina olen selle eest väga tänulik - SUPER lugemine! Väga hästi ja elavalt kirjutatud, mõnus lugeda ja väga meeldib see ausus, millega kirjutad - oma tööst, palgast, elust.. super.. sama hea minu arust kui need "minu" sarja raamatud (näiteks "Minu Soome") :)) Olen ka ise pea 3 aastat vahelduva eduga Soomes elanud-töötanud-koolis käinud ja nüüd küpseb peas juba uus mõte tagasi minna. Väga inspireeriv igatahes!!! Lase aga samas vaimus edasi :) L.

    VastaKustuta
  14. Päris põnev seos kahest Eesti mehest, kes suvilat ehitavad ja meie pere tegemistes :):):D
    Ehk seepärast pannaksegi kommentaariumitesse üles, et blogis asjadest nii rääkinud nagu need tegelikult ka on - midagi ilustamata. Kes see ikka tänapäeval tegelikult nii väga seda tõde räägib - enamik tahavad ju paremad näida/olla, kui reaalsus ;)
    Tänan Sind selle meeldiva väljaütlemise eest, ja kui otsustad Soomemaile tagasi rännata, siis: "Moika" : :):)

    VastaKustuta
  15. Äärmiselt põnev blogi. Alustan ka mina ettevalmistustega, et soome lapsega minna elama. Mees töötab seal niikuinii 7 aastat, juba. Googeldasingi alustuseks soome keele kursusi ja voilaa...siin ma loen nüüd:) Järgmised peatükid ootavad veel lugemist, homseks ka ei raatsi jätta, sest nii põnev on! Edu Teile sinna!

    VastaKustuta