Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 9. jaanuar 2011

Pühapäev on tore päev, tore päev, sest mina koju jään, koju jään ;)

Kuna hommikul kell 5.30 tulin töölt, siis tõepoolest selle toreda pühapäeva veedan ma kodus ja täna õhtul ei pea  enam kuhugi tööle tormama nagu mitmed eelnevad õhtud ;)
See jaanuarikuu on töö poolest täitsa hullumaja olnud ja sedasi läheb ta mõnda aega veel edasi ka. Kuna meie uueks rahaks on JEURO, siis on meil ka rohkem tööd, õnneks kaasneb sellega ka natuke rohkem palka :)  Juhhuuu

Laste dokumente pole jõudnud apostillimas käia ja tõenäoliselt ei jõua ka järgmisel nädalal...ülejärgmine nädal on juba väheke rahulikum, siis peaks aega ikka olema.

Avaldust ma ka ülemusele veel ära ei andnud. Ei-ei, ärge nüüd arvake, et ma põnnama lõin ;) Ei löönud ma midagi. Ülemus ise soovitas, et ma veel ei annaks, sest mind on võimalik edutada. Jaanuari lõpus seisab meie organisatsioonis ees edutamine ja kuna minu tulemused/näitajad on korras, siis on  ka minul  võimalik tärnike juurde saada ;) Jippi :) Ma teadsin ise ka, et  mul on kõik kriteeriumid täidetud, aga ma ei hakanud edutamisele isegi mitte  lootma, sest lähen ju nagunii ära. Minu lahkumine oli majas ka teistele teada ja MÕTLESIN, et tänu lahkumisele nagunii ei edutata. Minu arust on see ju loogiline - milleks edutada inimest, kes nagunii organisatsioonist lahkub?
Kulla Virgeke, PALUN mõtle vähem !! :)
Niisiis olin sõnakuulelik ja ei viinudki avaldust ära, olgugi, et valmis ma selle juba tegin.

Kusjuures kodus käin juba sellise pilguga ringi, et mida kaasa võtta ja mida mitte. Peaks kusagilt juba kastikesi koju vedama hakkama ;)

Tegelikult on mul Soome kolimisega üks kõhklus ja mure ikkagi jäänud.
Mis saab siis, kui lapsed haigeks jäävad?
Praeguses töökohas  pole enam nagu mingit probleemi - kui vaja, võtan hoolduslehe. Enamasti pole seda vaja läinud ja lapsi on vaadanud ikka Tarmo ema. Soomes oleks aga väga nadi tööle minnes  kohe alguses lastega kodus olema hakata. Seal pidi vist üldse nii olema, et 4 päeva on emal või isal võimalik lapsega kodus olla (palk pidi töö juures sel ajal edasi jooksma), aga 5. päeval peab tööl tagasi olema. Ja kui laps selle ajaga terveks pole saanud, siis pidi keegi palgatud inimene last hooldama tulema??!! Kuidagi imelik....Ma ei tea, kas see ka reaalselt nii on...Aga tundub, et võin öelda: " Varsti saame teada ". See on selge, et alguses kohe töölt ära jääda ei tahaKS. Meil oleks hetkel 3 valikut:
1. Tarmo on nendega kuni aprillini kodus ja üldse enne tööle ei lähegi     või
2. Ootan ära, millal Marite töölt vabaneb( aprilli algus) ja siis tuleb tema paariks kuuks meile Soome appi.    Aga kuna ta näeb meil iga päev oksendamisega vaeva, siis see vähe kahtlane :D
3. Paneme lapsed ikkagi kohe lasteaeda, lähme mõlemad tööle  ja vaatame, mis saab, kui haigeks jäävad.

Elame -näeme ;)

1 kommentaar:

  1. Hei, ledsin nettis surfates Sinu blogi (loodan, et võib sina peale üle minna, kuna on selline tunne nagu tunneksin Sind juba mõnd aega). Mul on siiralt hea meel, et Sa võtsid vaevaks kirjutada oma kogemustest. Mul tekkis nüüd vahepeal küsimus, kas allmainitud lõik peab paika? "Seal pidi vist üldse nii olema, et 4 päeva on emal või isal võimalik lapsega kodus olla (palk pidi töö juures sel ajal edasi jooksma), aga 5. päeval peab tööl tagasi olema."

    VastaKustuta