Lehevaatamisi kokku

laupäev, 17. oktoober 2020

Annan siiski alla...

 ... ja loobun sellest oktoobrikuu väljakutsest, sest ma lihtsalt ei suuda iga õhtu neid sissekandeid sõrmeotstest (= pastakast) välja imeda. On teemasid küll, millest kirjutada tahaks, aga aega pole. Paar tundi võiks ööpääevas rohkem olla, siis oleks ilmselt lihtsam :)

Noh, kell on juba 23:46 ja alles nüüd tekkis mul reaalne võimalus arvuti taha istuda. Mis ma selle 14 minutiga kõik kokku kirjutaks? Ja kes seda ära jõuab lugeda, eksole :) :)

Mõtlesin, et tulen kirjutan ühe anekdoodi ja saan sellega linnukese kirja, aga ei meenunud ühtegi naljakat anekdooti. Ühesõnaga ei vedanud sellega ka välja.

Imestate, et kuidas ma nii kaua üldse üleval olen, jah? Noh, lastel on nüüd ju vaheaeg ja see tähendab seda, et hommikul saab kauem põõnata, mis omakorda tähendab, et õhtud on ka selle võrra siis pikemad. Nii ma veel üleval olengi. Dadaaa :)

Istusin hetk tagasi diivanil ja olin enda jaoks juba selgeks mõelnud, et see igapäevane kirjutamine ei ole mulle jõukohane ja jätan väljakutse katki. Vaatsin kella ja mõtlesin, et mõnikümmend minut on teglikult aega, et äkki suudan mõne lühikese teema ikka välja mõelda. Natuke ikka kripeldas ka ju! Jõksist on vaja kirjutada ja "O2" ja listist jne, aga need on kõik nii pikad teemad, millega poleks tänasesse päeva enam jõudnud. Põhimõtteliselt lõingi käega. Istusin edasi. 

"Nii nõrk oledki w?" küsis Virge minu paremal õlal. "Noup, ei ole" vastasin mõtteis, tõusin püsti, kobisin laua taha, lõin arvutikaane lahti, siin ma olen ja kirjutan taaskord ühte väga olulist sissekannet.

Mainisin vaheaega. See tähendab ju seda, et koolis on esimene veerand läbi saanud. Keskmise musirulli tunnistusel olid taaskord kõik viied, vanem musirull tunnistust ei saanud ja nooremale ei panda hindeid. Koolis meeldib kõigile ja see on oluline. Mulle meeldib ka. Koolis siis ;) Ja mina ei ole ühtegi hinnet saanud, mul läheb nii hästi :):):)

Tänane päev on niisiis murdepunkt. Eks homme paistab, kas minust on kirjutajat või mitte.

Meeldivat õhtu jätkumist :):):):):)

5 kommentaari:

  1. Loodan, et lapsed õpivad hästi. Minu kui noore täise soovitus on, ära lapsi arvutiga ära hellita ning minna perena raamatukokku. =)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eeee...mitte midagi ei saa aru :)
      Meil kodus omal raamatukogu olemas ja mu lastel ei olegi arvuteid :):)

      Kustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. http://genki.japantimes.co.jp/index_en
      https://www.wanikani.com/
      https://www.japanesepod101.com
      Ammused lubadused-kohustused jaapani keele õppimisest. Laps keeldus seda linki andmast, kust ise õppis, kuna ei pidanud väga hea olema, pidi paremaid olema. Selle viimase lingi kohta ütles, et kah variant, aga ei tea, kui hea see on. Saan aru, et esimesed kaks siis on head. Head õppimist!

      Kustuta