Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 20. september 2020

Kuhu ma täna lähen?

Noh, kes arvata tahab kuhu ma kohe-kohe minemas olen?

Kuhu mujale, kui rappa! :):):)

Sain siin Janeli käest mööda pikki päid ja jalgu, et ma ilma nendeta rabas ära käisin! No mis ma teha sain, kui nemad koolis olid ja arvasin, et kolmapäeva oli selle aasta viimane ilus ilm!

Tuleb välja, et ei olnudki. Tänane ilm on ka täpselt selline, mis paar laukahüpet ära kannatab. Seega toidumoon kaasa ja lastega uuele rabamatkale :)

Õhtul muudan pealkirja - "Kus ma täna käisin?" ja panen mõned kaadrid ka ikka juurde. 

Põhimõtteliselt ahhoi! Minge teie ka! :):)

EDIT: Pühapäeval olin ma põhimõtteliselt nii väsinud, et ei viitsinud peale rabast tagasi jõudmist mitte midagi teha. Nagu näha, siis viis järgnevat päeva ka mitte, sest alles nüüd võtsin ma need 10 minutit, et mõned pildid lisada. 

Pean ära mainima, et kui kolmapäeval seal rabamatkal ühtekokku 8 tundi möllasin (põhimõtteliselt täispikk tööpäev!), siis polnud ma pooltki nii väsinud, kui nüüd pühapäeval. No ikka korralik sült olin!  

Ilm oli üsna jahe  ja vette me ei saanud. Leppisime Janeliga kokku, et järgmisel aastal lähme käime tüdrukutega juba suvel ära, siis saavad ka end korra ikka vette kasta ja see sügisene väike karastus jääb siis puhtalt minu enda lustimiseks ;)


See tüütu põld, kaugel paistab Nukitsamehe-mets

Sõrmed püsti, oleme rappa jõudnud!

Finiś ei ole enam kaugel

Tegid ringi ümber lauka

Põhimõtteliselt käisime söömas

Soe?Külm?

Marjul

Mmmmm :P

Pannkoogid kõhtu, jõhvikad karpi

Ronivad üle ojakese

Kärbseseen on ilus seen :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar