Lehevaatamisi kokku

reede, 22. mai 2020

Sääsed on saabunud!

See on nii tähtis uudis, et pean selle kohta kohe eraldi sissekande tegema!

Kusjuures ma juba mitu nädalat tagasi imestasin, et sääski ikka veel ei ole. Eile veel sõbraga naersime, et kas koroona mõjus sääskedele ka :):):)
Ei mõjunud - tänasest "kenasti" platsis!!
Elu oligi liiga lill, sest sai nii pikalt krundil möllata. Kuna sääsed on näljased, siis täna ei kannatanud  enam väga kaua olla ja olingi nagu naksti 21 ajal kodus. Muidu vedasin ennast 22-23 vahel koju.

Ilm oli täna nii supper! Homme pidi ka samasugune tulema! Kraadike vist isegi parem!
Elu on täitsa lill :):) Noppisin ise ka hoovist lillekesi:

Ise noppisin ma lilled, ise panin vaasi vee...

Minu muru :)

Hea meel on selle üle, et jõudsin enne sääskede tulekut oma kraavi sillale kivi-ääred ära laduda. Mulda on küll veel vedada, aga see nokitsemine sai tehtud, sest selle töö ajal ei viitsiks küll sääskedega võidelda.




Rodod pidin ka ümber istuma, sest need olid mul lauspäikese käes, olgugi et peaksid osaliselt varjus olema. Vaatasingi, et see ilus suur rodo hakkas longu vajuma ja eile terevisioonis just rääkis, et need peaksid vilus olema. Panin siis kaskede varju ja ladusin väikse kiviääre ka ümber. Turvast oleks ka vaja veel juurde vedada, aga õnneks ei karju. Mis karjuvad on aimaal peenrad! Need on mul osaliselt veel tegemata! Hernes, sibul, kapsas, kaalikas, naeris, peet ja kartul on maas. Maitsetaimed ja kurk-porgand mitte. Praegu on mul tegelikult kaks aiamaad teha, sest vanamemme juures on samuti vaja peenardele mulda juurde vedada ja suurem malts välja kaevata. Hommikuti käingi temal kühveldamas, lõunast majandan oma lapil. Homsega peaks kõik tegelikult tehtud saama ja seega on asi kontrolli all. Maikuu on suhteliselt jahe olnud ja ei usu, et ma oma kraami kasvatamisega teistest nüüd väga maha olen jäänud ;)

Rodod said uue koha :)

Naudime sääski ja oleme mõnusad :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar