Lehevaatamisi kokku

teisipäev, 12. veebruar 2019

Pärnus teatrituuril :)

Enne, kui oma kultuurielamuste juurde lähen, mainin ära, et tänane äratus oli kell 3:30!

Seda sel põhjusel, et nii varasel kellaajal kõlas uksekell. Ronisin unesegaduses voodist välja, kobisin ukse juurde, piilusin silmaaugust, lootes kedagi näha, aga uksetagune oli tühi. Mõtlesin endamisi, et keegi vist ikkagi pidi ukse taga käima, sest trepikojavalgustid (anduritega) põlesid. Kerge paranoia hakkas juba kallale tulema. Kuna ööga oli värske lumi maha sadanud, siis peaks lume peal mingid jäljed olema - ei olnud midagi. Paranoia möödus, kui nägin, et köögipliidil ja uunil olid kellad valed. See tähendas ainult üht - vool oli ära käinud. Müsteerium sai lahendatud ja kobisin voodisse tagasi. Mida aga ei tulnud, oli uni. 
Kell 4:03 tuli traktor ka lund lükkama ja see kolin ei lasknud samuti uinuda. Rullisin, mis ma rullisin, aga kokkuvõttes ronisin ikkagi 4:50 voodist välja - mida ma seal rullin, kui und ei tule!

Lõunal pean ilmselt väikse uinaku tegema, muidu kisun õhtul äkki pahuraks ära :):)

Avastasin eile enda jaoks Netflixi (muidu on see Karolini teema), kust hakkasin "Kaardimaja" vaatama. Hommikul kell 5 jätkasin oma seriaali vaatamist. Pean tunnistama, et päris mugav on sedasi järjest vaadata. Eestikeelseid subtiitreid seal ei pakuta ja pole nii palju inglise keelt ka praktiseerinud, et kogu jutust 100% aru saaks ja seega vaatan soomekeelse tõlkega. 
Põhimõtteliselt kahekordne õppimine - inglise keelt kuulan ja uusi soomekeelseid sõnu loen (kusjuures kirjutan üles ka!).
Kuna ma voodist nii vara välja ronisin, siis Johanna (kes magab endiselt minu kaisus) ilmselt tunnetas seda  ja hakkas 6 aeg mind hüüdma. Kobis temagi suurde tuppa. Ütles, et ei taha magada, aga kustus kohe, kui pea padjale vajus ;)

Nii...nüüd siis kultuuri juurde.

Reedeseks ja laupäevaseks kultuuritamiseks pressisin end sujuvalt Tikri juurde, kellega koos ka teatris naermas käisime.
Reedene etendus oli "Tantsutund" ja meie saime küll päris kõvasti naerda. Eriti selle koha peal, kus professor esimesi tantsusamme tegi!! :D:):):):):) 
No see lihtsalt oli niiiiiii naljakas!
Ma ei suuda mõista, kuidas osad inimesed sel ajal nagu kivikujud olid - ei mingit naeru. Müsteerium!
Minu kõrval istus üks selline ja ma ei teagi, kas etendus oli tema jaoks liiga mage või oligi tal naljasoon puudu. 
Kes midagi humoorikat vaatama tahab minna, siis julgen seda etendust soovitada küll ;)

Tantsutund

Nagu eelpool mainitud, siis öömajale pressisin end Tikri juurde. Tegime peale etendust väiksed veinid, nosisime juustu ja lobisesime niisama. 
See, et vein mulle eriti ei sobi, selgus hommikul, kui end koikust välja ajasin! Pea tuikas vastikult, lisaks ei läinud hommikukohv alla ja võileib käis samuti suus ringi. 
Teada on, et hädaldamisega kaugele ei jõua, surusime hambad risti (vähemalt mina) ja seadsime sammud aeroobika-treeningutele, kuhu end varasemalt kirja olime pannud. Tegemist oli mingisuguse promoüritusega, kus osavõtu eest rahakotti kergendama ei pidanud ja kui tasuta saab, siis tuleb ju juhust kasutada (eriti säästuaastal!). Oleks tuju ja olemine teine olnud, siis kiidaks neid treeninguid ilmselt taevani, aga kuna tervis ei olnud trenni jaoks just kõige ideaalsem, siis sinna need täispunnid ka lähevad. Sai käidud-nähtud ja hiljem kõik kalorid kenasti tagasi söödud, mis trennis välja õnnestus higistada. Tikker tegi nimelt hilist Inglise hommikusööki. Kell 14:30 pole hommikusöögi jaoks üldse imelik aeg:

Inglise hommikusööki :P

Õhtul läksime järgmist etendust vaatama ja selleks oli "Testosteroon."
Tegemist samamoodi komöödiaga ja nalja ka sai. Ropendamist on seal üleliia palju, aga see käibki selle etenduse juurde. Aja jooksul on mõned näitlejad küll vahetunud, aga kuna esietendusest on möödas rohkem, kui 10 aastat, siis on see täiesti mõistetav.

Testosteroon

Kui kahte etendust omavahel võrdlen, siis "Tantsutund" meeldis mulle rohkem. 

Laupäeva õhtul tulin kodu poole tulema, sest pühapäeval oli plaanis Haapsalu kinos filmimaraton teha. Filmimaraton tähendab siis seda, et vaatad järjest mitu filmi ja pühapäeval oligi plaanis kolme filmi vaadata. Läks lörri see üritus. Pühapäeva lõunast asjatasin hoopis kontoris ja jõudsin ainult viimasele ehk kolmandale filmile - "Roheline raamat." Aga üks on alati parem, kui null, eksole ;) Ülejäänud kahe filmi puhul lähen reedel uuele maratoni-katsele :):)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar