Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 20. veebruar 2019

Eesti Laul

Oeh, lõpuks ometi sain arvuti taha, et kiirelt üks väike sissekanne teha.

Laupäeval oli niisiis Eesti Laulu finaal ja Eurovisioonile sõitja on selgunud:

Victor läheb Eesti eest lõõritama

Janeli soovis jõuluvanalt Eesti Laulu finaalile pileteid. Taadil oligi mõistus peas ja tõi kila-kola asemel soovitud piletid.
Kuna Karolini see üritus ei huvita ja Johanna on veits liiga noor, siis Janelil oligi võimalus üksinda koos ema-isaga Saku Suurhallis möllamas käia. Talle väga meeldis. Kohe nii väga, et kavatseb ka sellel aastal jõuluvanalt samasugust kingitust soovida ;)
Janelil läks selles mõttes hästi, et tal õnnestus päris mitme jutuuberiga pilti teha. Minul pole loomulikult aimugi, kes keegi oli, aga temal silmad särasid ja pidi ärevusest vaat et õhku lendama. Fotosid ta üles panna ei lubanud, seega austame tema otsust ja ei pane.
Lisaks jutuuberitele käisime kahekesi ka autogrammide jahil. Kuna nende greenroom´i laudade ümber käis üsna korralik tunglemine, siis õnnestuski autogramm  ainult viielt esinejalt saada. Osad lauljad olid terve hääletuse aja (ca 1,5 tundi!) kadunud. Minu meelest oli selline käitumine veits nagu imelik. Esinejad oleks ju pidanud ometi eeldama, et paljud lapsed/fännid soovisid autogramme. Soovideks need ainult jäidki :);)

Koguda õnnestus autogrammid nendelt artistidelt:


Eesti Laulu show tegemist oli päris huvitav kõrvalt vaadata. Telekast vaadatavaga erineb see ikka üsna korralikult. Üks asi, mis nagu eriti imelik tundus, oli see, kui telerist mõne vestluse/intervjuu lõpus aplausi kuuldus. Saalis tegelikult ei aplodeeritud, aga telekast kostus nagu rahvas oleks hullumas :):)
Ühesõnaga kusagil väikses ruumis keerati veel väiksemast nupust melu suuremaks. Show ju :)
Huvitav oli ka see, et publikul tuli iga laulu ajal püsti tõusta, sest see andvat telekas õiget efekti. Sedasi siis oligi - kui laul algas, rahvas seisis. Juhuuu :)

Mulle see melu ja kõik meeldis. Olgugi, et istusime keskosa viimases reas, siis olin kohaga ka rahul. Kui oli vaja ära käia, siis astusid sups üle ääre ja asi korras. Terve tagumine rida liikus niimoodi. Janeli tahaks järgmisel aastal all istuda ja andsingi talle pühaliku loa, et nii kui piletid müüki tulevad, siis ostan kaks kohta alla ja kaks kohta üles. Saab mõne sõbranna kaasa võtta ja temaga seal all siis hängida ;)

Meie panime põhimõtteliselt kohe minema, kui võitja oli selgunud, sest ei viitsinud sinna ummikutesse kinni jääda. Ja me ei olnud ainukesed!! Kui võitja oli välja hõisatud, siis algas tegelikult suurem rahvaste liikumine :):):)
Saime ilusti välja ja olime päris varakult kodus.

Olgugi, et klõbistasin kogu selle show ajal seal pilte teha, siis näidata ei ole eriti midagi, sest 95% piltidest olid lihtsalt udukogud :(
Oleks pidanud käsitsi sättima, mitte automaadiga - tagant järele tarkus ;)
Ja objektiiv võiks ka muidugi võimsam olla! Aga oleks on sama hea kui poleks ;)

Mõned fotod siiski:




























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar