Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 19. aprill 2017

Kuidas kasetohutamine võib päeva rõõmsaks teha!

Praegu on mul tegelikult kiired ajad, sest Soomes on verode ilmutamise aeg ja siis on mul alati käed-jalad tööd täis. Peale seda muutub asi rahulikuks ja suviti pole praktiliselt midagi teha - ajee, ootan juba seda aega :)

Nii, tänase päeva juurde.
Kobisin hommikul viksti ja viisakalt kontorisse, et tööd teha.
Päike praadis oma paar tundi, kui lõpuks alla andsin ja leidsin, et nii ilusa ilmaga ei saa ikka laua taga passida. Päike paistab, pilvi pole - no täielik kasetohutamise ilm! Õnneks ülemus lubas ka metsa mina :D :D
Laupäeval käisin Juurus taas klassikokkutulekul ja leidsin oma teel sellise koha, kus kased nii mõnusasti metsa all pikali olid. Ilmselt ootasid mind :D
Täna siis otsustasin uuesti sinna sõita. Sõitmisele kulus oma pool tundi, aga see sõitmine oli seda väärt.
Kased olid kohe tee lähedal pikali, aga ma otsustasin natuke kaugemale minna. See mets oli imeline. Selline tunne oli nagu oleks kuhugi ürgsesse kohta sattunud.
Ilmselt sattusin kobraste paradiisi, sest kõik, mis seal oli ja toimus, viitas kobrastele...
Kasetohu korjamine oli põhimõtteliselt nagu marjade noppimine - ainult istu  ja korja! Isegi nuga ei olnud vaja, koprad olid minu eest kõik vajaliku töö ise ära teinud.
Olin metsas vist oma kaks tundi ja see oli täielik teraapia.
Nii hea power tuli sisse!
Inimesed, minge metsa!


Kobras on pisut purenud ja tammi ka ehitanud

Natuke noppimist

Kobraste langetatud

Kopra töökoht ja ilmselt ka mingi urg

Kopra pärusmaa

Koprad, koprad, koprad

Lausa lust ja lillepidu oma IKEA kotiga metsas käia 

Lastele oleks ronida meeldinud

mõnuśśś


Kobras tuleb veest ja läheb pessa

Ma olen täiesti kindel, et kui lähiajal veel selliseid mõnusaid ilmasid tuleb, siis leian end uuesti samast kohast. Kasetohtu enam vaja ei oleks, sest saan oma korjatud tohuga mitu aastat kaminaid-pliite sütitada, aga see metsas käimine on tõelinee teraapia. 
Täna jäi ainult natukene puudu, et ma seal omaette naeru oleks pugistanud :D
Tuju lihtsalt oli nii hea!

Peale kasetohutamist oli aeg orienteeruma minna - ikkagi kolmapäev ju! 
Igal kolmapäeval on kusagil Läänemaa otsas kamp inimesi koos, kes mööda metsa ringi tuuseldavad, et vajalikud piiksud kätte saada. Sel aastal kavatsen küll kõikidest orienteerumistest osa võtta. Tegelikult pead anda ei saa et 100% kõikidele ikka jõuan, aga nii paljudele, kui võimalik. 
Täna käisime Tuksi metsades. 

No ja peale orienteerumist oli ujumistrenn. Olen oma ujumisgraafikuga seal maal, et koos pööretega on aeg 6:35 ehk kõvasti-kõvasti parem, kui oskasin oodata. Põhimõtteliselt minut parem, kui eelmisel testimisel. Kui pöörded maha võtan, siis ongi juba see aeg käes, mis eesmärgiks oli. Nii, et tase on tublisti tõusnud. Ise olen rahul :)

Kui ma oma päeva tegemistega täna ühele poole olin saanud, siis ma ei viitsinud tegelikult arvutit välja võtta (ja nii on igal õhtul ja see ongi põhjus, miks ma jälle miljon aastat kirjutanud ei ole!), aga ma sundisin ennast, sest ma tahtsin nii väga oma imelisest kasetohutamisest ja sellest kobraste paradiisist pilte näidata :)

Nüüd ruttu magama, uneajast juba tunnike näpistanud! 
Homme jälle kooli -oeh...



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar