Lehevaatamisi kokku

kolmapäev, 11. jaanuar 2017

Soovisaade vol 2! Igor Mangi horoskoop - Kalad

Ja siit teine soovisaade!

Kalad on uuel aastal väga huvitatud endale materiaalse vundamendi loomisest, täpsemini - selle valmis saamisest, sest tööga ses suunas alustas ta juba varem. Põhiline, miks need tegemised venima on jäänud, seisneb rahapuuduses. Muidugi, päris rahata ta just pole, sest riigiteenistuses olles saab üle keskmise palka, rääkimata sellest, kui ta on firma juht. Kalad ehitavad üles nii oma isiklikku kodu kui ka parteid või kollektiivi. Sellele viitab Saturn, mis on maaelu ja ehitamise planeet.
Kalad jagavad oma elu linna ja maa vahel. Olles linnapea või riigipea, peab mõtlema kogu linna või riigi peale, aga ka siin ei jätku raha kõigeks.

Pluuto Kaljukitses tunnistab, et Kaladel on sõpru militaarsüsteemis ja mõnel isegi salapolitseis. Nii et nad ei kindlusta end ainult materiaalselt, vaid ka taktikaliselt, kuna on huvitatud karjääriredelil kõrgemale pulgale jõudmisest. Selleks on vaja sõpru, kes aitaksid tõusta pjedestaalile.
Kaladel on peen vaist asjades, mis puudutavad poliitilisi tõmbetuuli, aga kummalisel kombel satuvad nad ise tihti liikuma tuule suunale vastu - kui kõik hõiskavad "jah" euroliidule, ütlevad Kalad sellele "ei".

Olles poliitikas peene taibuga, näevad nad kaugemale ette. Kalad on prohvetluse ja filosoofiaga tegelemise märk. Neile on tähtsad fundamentaalsed, kosmilised printsiibid, igavesed elutõed, ja seetõttu nad nii väga päevapoliitikaga kaasa ei jookse. Neil on kalduvus konservatiivsusele, mida nende religioosne häälestatus juba iseenesest eeldab.

Kalad on märk, kes kõige teravamalt tajub kaose tähendust universumis ja aeg-ajalt võib seda tunda ka omal nahal: hakkab jooma, aga kui ärkab ja kaineneb, kogeb ilmutust ning kukub hardalt põlvili aukartuses taevavägede ees. Teatavasti ka prohvet elab ametlikust süsteemist väljaspool.
Kalad püüavad nüüd luua tugevamat sidet maaga või riigisüsteemiga, suundudes tööle prokuratuuri või salapolitseisse. Mõni läheb tööle ehitusse, andekamatest saavad arhitektid ja skulptorid, kes loovad ilusaid vorme, korrastatud maailma, mille kõrgeim tase on sakraalarhitektuur.

Jaanuar tõotab tulla huvitav ja seltskondlik. Kald on igale poole oodatud, sest neis nähakse tulevast tähtsat ametnikku. Nende auras on midagi salapärast ja külgetõmbavat, seetõttu tõmbavad nad hästi ligi vastassugu, kelle tõttu tuleb ka suuri rahalisi väljaminekuid.
Kuu lõpus alates 24. kuupäevast on näha tervise halvenemist ja üleväsimust, seetõttu tööd jäävad seisma. Suuri rahalisi väljaminekuid tuleb veelgi, ja kui kodus on tehtud uhke remont, head elu see ei võimalda.

Veebruaris jätkub üldsuse huvi Kalade vastu, kusjuures ka tähtsatel kohtadel olevatelt inimestelt. Pakutakse uut töökohta, uusi projekte või paremaid teenimisvõimalusi. Kahjuks kalad ise pole heas vormis - on pooltõbised või muidu apaatsed. Tuleks hoiduda rahvarikastest kohtadest, et mitte mõnda viirusesse nakatuda. Aga nõrgenenud organismi võib ka lihtne külmetus tungida.
Veebruari esimesel poolel ei tasuks pangalt laenu võtta - läheb raskeks tagasi maksta. Kuu teisel poolel, alates 19. kuupäevastmuutuvad nad enesetunde paranedes sotsiaalsemaks. Ajavahemik 21.-23. veebruarini näitab konflikte. Tundub, et nad peavad vajalikuks kedagi õpetada.

Märtsis tunnevad Kalad end heas vormis olevat nii füüsiliselt kui hingeliselt, energiat on rohkem. Nad on nüüd võimelised juhtimisohjad enda kätte haarama ja ka teistele tööd organiseerima. Intuitsioon töötab hästi ja nad oskavad raha õigesse kohta paigutada. Sealjuures ei tohi unustada oma ehitajatele palka õigel ajal välja maksta. Kui Kalad ise tööd teevad, siis küsivad suuri honorare.
Mingid arusaamatused alluvate või kolleegidega võivad ette tulla 20.-22. märtsini. Ka 28.kuupäev näitab suuri pingeid tööl.

Aprilli esimene pool kerge ei ole, Kinnisvaraga seotud asjaajamised ei edene ladusalt: remont on valesti tehtud, naabritel lagi lekib, krohv on laest maha kukkunud - asi võib minna kohtusse. Igatahes mingeid täiendavaid väljamakseid tuleb sel kuul teha.
Kuu algul pole soovitatav teha suuremaid sisseoste - pärast tuleb kahetseda, sest asi polnud välja käidud raha väärt. 19. kuupäevast algab parem aeg, kokkuleppeid võib uskuda, sest need on realistlikumad. Naabrid rahunevad ja sugulastelt võib abi saada.

Mai tuleb suuremas osas hea kuu. Kõik ettevõtmised, mis eelmisel kuul jäid toppama, saab nüüd uuesti käima lükata ja ka lõpetada. Mais on eriti suur abi sõpradest, kes tõmbavad neid kaasa oma ettevõtmistesse, mis loob võimaluse uuteks sissetulekuallikateks.
Sageneb kirjavahetus kaugemal elavate mõttekaaslastega, võimalik on välisreis ja lühemad sõidud siia-sinna. Avalikud esinemised tõstavad autoriteeti. Kaladel on võime tõmmata oma meeskonda uusi inimesi, et saavutada ärilisi või poliitilisi eesmärke.
25. maist kuu lõpuni on arusaamatusi maksuameti, raamatupidamise või muu paberimajandusega. 

Juunis tahaks Kalad rohkem pühenduda perele ja kodustele asjadele, kolida linnast maale. Küllap see ka õnnestub, kuid välised olud ei luba jääda ainult perekonna rüppe. Ühiskonnas, poliitikas ja isegi äriringkondades käärib ning 13.-23. juunini satuvad Kalad intensiivsete sündmuste keerisesse.

Juuli esimesed kümme päeva on üsna rahutud, see on enamjaolt eelmise kuu sündmuste järelkaja. Nad jäävad jälle opositsiooni, olgu poliitikas või maailmavaates. Sellest pole häda, pigem tõuseb nende autoriteet ja kunagi tuleb ka võit. Igatahes Kalade kuulsus sel kuul kasvab ja tunnustust tuleb juurde.
Juulis on loomevõimed ja elujõud suuremad kui eelmisel kuul ning seetõttu on nad läbilöögivõimelisemad ja isegi agressiivsed. Seda eriti kuu esimesel poolel, kus nad võivad osaleda militaarõppustel või raudtee ehitamise vastases aktsioonis. 21. juulist algab rahulikum eluperiood. 

Augustis pööravad nad rohkem tähelepanu tööasjadele, ja seda mitmel rindel - nii kodustesse töödesse, lastehoidmisse kui ka oma ettevõtte päevapoliitikasse süvenemisega. Kuu algul ei kulge asjad pahanduste ja riiuta, sest alluvad või kolleegid on lohakad või venitavad asjaajamisega. Olles ise heas vormis, on Kalad nõus suurema osa töödest enda kanda võtma.
Alates 17. augustist kuni kuu lõpuni on nad romantiliste suhete lainel. Noored ja vallalised leiavad oma teise poole, või kui see juhtus juba aasta esimesel poolel, siis nüüd teevad nad abieluettepaneku. Juba abielus Kalad lähevad aga perega metsa marju korjama. Igal juhul on see rohkem tunnete kui mõistuse järgi elamise aeg.

September toob Kalad reaalsusse tagasi, sellele aitavad kaasa kolleegida või sõbrad, pakkudes osalemist head sissetulekut tõotavates projektides. Võimalusi tuleb palju, mistõttu Kalad vajavad aega süvenemiseks, seda enam et eelmise kuu kõrge temperatuuriga tunded ei ole veel maha jahtunud. Nii mõnigi on otsustanud oma abielu registreerida septembris. Õnneks on Kalad heas vormis, mis võimaldab kõigega hakkama saada.
Kuu viimane nädal toob aga mõttetuid väljaminekuid, näiteks liiklustrahvi näol.

Oktoober pole kahjuks nii hea. Siin võib jätkuda eelmise kuu lõpul alguse saanud ebameeldivuste jada. Mingid tüübid on otsustanud kärbsest elevandi teha ja sellega neilt suuremaid rahasummasid välja nõuda. See võib olla seotud päranduse, aga ka ehitustegevusega, mil materjalide eest küsitakse rohkem raha, kui need väärt on.
Juhul kui selle tähemärgi esindaja on jurist või kohtunik (nagu neid Kalade seas palju on), saavad nad endale klientideks kahtlasi tüüpe. See kuu nõuab ettevaatust võõraste inimestega läbirääkimisel. Õhtul hilja on parem üksi tänaval mitte liikuda. Olud paranevad alates 23. oktoobrist.

November võimaldab saavutusi eri eluvaldkondades. See on kuu, mil nad tõmbavad ligi ilusaid ja tarku, intuitsioon töötab selgemalt. Suureneb huvi vaimsete eluväärtuste vastu, nad hakkavad osalema joogatrennis või paravõimete arendamise kursustel, külastavad sagedamini näiteks tao-keskust.
Nii mõnedki avastavad endas ekstransoorsed võimed või lihtsalt suhtlevad rohkem selliste inimsetega. Mõni uurib maailmareligioone. Sellist laadi tegevus annab  Kaladele erilise aura, mis tõmbab ligi samade püüdlustega inimesi ja neil on võimalik astuda mõttekaaslaste gruppi.
See kuu võib olla aasta teise poole parim, kus valgustatust ja õnnelikke läbielamisi on rohkem kui eelmistel kuudel.

Detsembris saavad nad jätkata oma edukat vaimset arenemist, mis novembris hea hoo sisse sai. Samas tuleb võimalusi rohkemreisida, esineda, tutvustada oma vaateid teistele, näiteks ka seminaride korraldamisega välismaal. Kalad leiavad oma vaadetele toetajaid, tuleb juurde noori fänne, kes nende talenti austavad.
Paraku võivad hobidega tegelemise tõttu jääda töökohustused unarusse. Võimali, et nad üldse lahkuvad senisest töökohast või ametist, et täielikult pühenduda vaimsetele asjadele. Psüühikale võib aasta viimane kuu olla üsna kurnav, kuid hingeliselt on nad rüümsad, sest näevad oma pingutusel mõtet.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar