Lehevaatamisi kokku

pühapäev, 24. aprill 2016

Talgupäev ja jüriööjooks

Eile tegime maja ümber talgupäeva.
Viimane aeg kevadkoristus ära teha, sest muru juba kasvab ja varsti on vaja niitma hakata. Maja ümbruses ei olnudki väga midagi teha, sest seda on jooksvalt juba koristatud, aga jätkasime oma eelmisel aastal algatatud pargi ääre koristusega.
Ütleme nii, et pilt on nagu öö ja päev. Päris kõike eile valmis ei jõudnud ja seega tuleb üks päev veel leida, mil asi ära lõpetada.
Nüüd juba silm enam-vähem puhkab:

2015 kevad

2016 kevad

Eks üritame need tasandamistööd järgmisel nädalal ära lõpetada ja võib selleks aastaks jälle kriipsu alla tõmmata.

Tegemist oleks olnud nagu täispika tööpäevaga, sest kell 11.00 kobisime välja ja tuppa natuke peale 18.00, et riided vahetada ja jüriööjooksule minna.
Igaaastane jooks - 4,9 km.
Eelmisel aastal jooksin Janeliga koos, sel aastal pani Janeli juba alguses eest ära ja jooksin Karoliniga. Kuna ma ise nii kehv pikamaa jooksja olen, siis mul hea vabanduseks tuua, et jooksen koos lapsega :)

Varsti läheb jooksuks

Jooksevad

Vahepeal väike fotograafia hetk - ilus oli :)

Janeli pani pika puuga eest ära

Meie longime ka kuidagi finiśi poole

Perekond jooksjad

Janeli sai esimese koha

Õnnelik võitja :)

Janeli sai oma vanuseklassis esimese koha. Juhhei :)
Meie Karoliniga oma kohtadest ei räägi :D
Kuna meie peres jooksis vähemalt kolm liiget, siis saime osalemise puhul ka kringli.

Johanna põse-munaga on selline lugu, et nüüd on juba silm ka natuke paistes. Lähen temaga homme vist Tallinna lastehaiglasse. Olen juba kaks ööd unes igast õudukaid näinud ja mu närvid ei pea vist neljapäevani vastu.

Seda enam kui kuulsin, et kursaõe 2,5-aastasel tütrel munasarjast munake avastati. Lõppes asi sellega, et see muna lõigati  koos munasarjaga välja. 
2,5-aastasel!??!

On OK, et ise Tallinnasse lähen või paanitsen üle?

Nüüd pakin lapsed autosse ja sõidame Juuru, klassijuhataja Terje Luige juurde. Tal oli 75-aastane juubel ja me, korralikud kasvandikud, käime ikka igal aastal kohvil-koogil.
16 aastat juba nii käidud. Mul, tänu Soome aastatele, on paar korda vahele jäänud, aga point jääb samaks - meil on suhteliselt ühtlane klass ja käime koos nii kaua, kui on, kus käia :)

Kes autogrammi tahab, andku teada - küsin :):):):):):):)



4 kommentaari:

  1. Ma arvan, et ei paanitse üle. Käi muidugi kontrollis ära.

    VastaKustuta
  2. Mulle ei meeldi sugugi, et võsa maha võetakse. Meie maja taga oli ka väike võsake ja kevadeti laulsid seal ööbikud. Nüüd ööbikuid seal enam pole, sest suurte puude otsas ööbikud ei ela...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ega kõike võtagi maha, lihtsalt selliseks teeme, et silmal ilus vaadata oleks. Varem oli seal midagi maha võetud, aga hunnikusse visatud ja nii jäetud. Lisaks vohas põldmari ja taga nurgas oli sisuliselt prügimägi.

      Kustuta
  3. Parem kontrollida, kui tagantjärgi tark olla, et "oleks pidanud". Eriti kui lapsi puudutab asi. Nii et ei paanitse üle. Loodetavasti on seal mingi lihtne ja kergesti lahendatav mure.

    VastaKustuta