Lehevaatamisi kokku

reede, 6. november 2015

Tööandja siiski tahab Tarmolt kohtukulusi!

Peale seda, kui eile sissekande tegin, kuidas tööandja  meile oma kontonumbrit ei saada, siis 2-3 tundi hiljem oli see kontonumer e-mailis olemas nagu nipsti.

See ei olnud küll sama number, mis tookord saadeti, aga see selleks.
Igalühel võib ju eri pankades kontod olla. Seega pole muu minu asi, peasi, et see kontonumber tööandjale kuulub.

Teatavasti võib Soomes ju ülekannet tehes saajaks kasvõi jõuluvana kirjutada.

Otsustasin selle summa siiski kõik korraga ära maksta, sest vaadates kuidas nad selle kontonumbrida jäntida viitsisid, siis ma juba kujutan ette, kuidas nad selle ulosotoga jamama hakkavad.

Mis makstud, see makstud :)

Eks kõik säästud lähevad mängu ja pean natuke juurde ka laenama.

Rotistun siin mõneks ajaks, aga nii kaua, kui käed-jalad terved, aju töötab ja nälg eluvaimu seest ära pole võtnud - pole hullu midagi :) :)


4 kommentaari:

  1. Kõrvalvaatajana-, lugejana tundub, et oled siin blogis oma kohtuasju avaldades liiga avameelne. Mängid ise trumbid vastaspoolele kätte.

    VastaKustuta
  2. Heips,

    Kohus on lõplikult läbi, siin ei ole enam midagi mängida :)

    Kui asjad kohtus olid, siis ei võetud siit midagi, vaid raiuti oma salatikuninga juttu, mille peale poleks eluski osanud tulla.

    Kui inimene läheb tööle ehitusvaldkonda, temaga sõlmitakse tööleping, kus on kirjas, et teeb ehitustöid, siis ei oskaks ka kõige parema ennustusega välja tulla, et kohtus mingisugusest aianditööst rääkima ahakatakse ja kohus seda usub.

    Nad ei kasutanud kohtus mitte midagi, mida mina siin blogis kajastasin, olgugi, et nad pidevalt oma juttu muutsid :)

    Mis siin ikka - kogemus missugune...

    VastaKustuta
  3. Ja ometi käis vastaspool sinu blogi lugemas. Siit said nad enamvähem täpse ülevaate sinu plaanidest, tõenditest, hetkeemotsioonidest. Viimase näitena tooksin juhtumi pakkumist televisiooni. See nn ettekuulutamine andis vastasele võimalusena nö eeltööd teha sind rünnates ennast kaitsta. Ja emotsioonid nii suusõnalised kui paberile kirja pandud, ei maksa kohtus ega meediamaastikul paraku midagi- endal läbitud teema. Aga jah, küll elu ise õpetab:))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii ta kipub olema jah, et elu ise õpetab.

      Eks ma olen juba mitu aastat teadnud, et see tööandja käib mu blogi lugemas (või on tal väga hea ettekandja) ja olen neid kõiki asju teadlikutl kirjuatnud. Kohtus ei maksa emotsioonid ja muud asjad tõesti midagi.

      Eks vaatab, kuidas see asi lõpuks ikkagi kujuneb ;)

      Kustuta