Lehevaatamisi kokku

esmaspäev, 15. juuni 2015

Turkuun!

Päike paistis...


Turu ootas...


Oleme nüüdseks Turku jõudnudja kerge ärevus hakkab sisse tulema...

Ma ei tea, kas see on õigustatud, aga mu sisetunne aimab head.
Eks see siis homme selgub, kas pean kõrgelt kukkuma või saab sisetunnet uskuda.

Täna helistas mulle üks ajakirjanik, kes tundis ka asja vastu huvi. Rääkisin talle need uskumatud seigad ja tunnistajate ringkaitse põhipunktid ära. Ma ei tea, mis sellest asjast veel saab, aga iga päevaga läheb asi põnevamaks.

Käisin siin eile veel korra neid Tarmo asju igaks juhuks üle ja märkasin kahte pointi, mis mul varasemalt kahe silma vahele oli jäänud! 

Hakkasin vaatama seda tunnitabelit, mis tööandja kohtule esitas ja mis Tarmol endal üles oli kirjutatud. Tunnid kokkuvõttes klappisid, aga päevad mitte.
Võibolla ma sellepärast sellele nii suurt tähelepanu ei pööranudki, et tunnid klappisid. 
Võtsin kiipkaardi väljavõtte ka ette ja jagasin matsu välja!

Tööandja poolt kohtule esitatud tunnilehe alusel selgub, et Tarmo ei olnud pühapäeval, 16.12.2012 tööl. Tarmo töötunnilehe alusel selgub, et ta tegi tööd 8 tundi. Ka kiipkaardi väljavõttes selgub, et tööpäev lõppes 15:35 (NB! Kogu kiipkaardi ajaloos on 6 päeva, kus on ainult kas sisenemine või väljumine - mõnikord kaart ei toiminud ja seetõttu ka üks fikseerimine).

Tööandja poolt kohtule esitatud tunnilehe alusel selgub, et Tarmo tegi esmaspäeval, 17.12.2012, tööd 8 tundi. Tarmo töötunnilehe alusel selgub, et tööd tehti 10 tundi, ka kiipkaardi väljavõte kinnitab, et tööd tehti 10 tundi.

Tööandja poolt kohtule esitatud tunnilehe alusel selgub, et Tarmo tegi teisipäeval, 18.12.2012, tööd 10 tundi. Tarmo töötunnilehe alusel selgub, et tööd tehti 9 tundi, ka kiipkaardi väljavõte kinnitab, et tööd tehti 9 tundi.

Tööandja poolt kohtule esitatud tunnilehe alusel selgub, et Tarmo tegi kolmapäeval, 19.12.2012, tööd 9 tundi. Tarmo  töötunnilehe alusel selgub, et tööd ei tehtud, ka kiipkaardi väljavõte kinnitab, et tööl ei käidud.

Ehk pühapäevased töötunnid on tõstetud esmaspäevale, esmaspäevased töötunnid on teisipäevale ja teisipäevased töötunnid kolmapäevale. Nagu me teame, siis Tarmo kolmapäeval tööd ei teinud, sest sõitsime 19.12.2012 kell 8.00 laevaga juba Eestisse ära.



Teine asi, mis varasemalt kahe silma vahele jäi oli tööleping, kus tööandja ise on kinnitanud, et Tarmo tööülesanneteks on erinevad ehitustööd. Nüüd väidavad nad ju, et Tarmo oli kogenuma ehitaja abiline ehk abitööline.
Kui Tarmo oleks tõesti olnud abistajana tööle võetud, siis oleks seda ka töölepingule kirja pandud. Nii nagu esimese töösuhte ajal, kus ta enne ehitustöid 3 nädalat katusetöödel abistajana tööl oli.



Ma üldse ei imesta, kui nüüd tullakse väitma, et tööleping on võltsing või ise koostatud või ehitustööd tähendavadki abitöid või sada muud asja.

Eks see kõik selgub homme ;)

Seal majas saab homme põnev olema...

Homme kuulan kõrvad kikkis kõiki ütlusi, väiteid ja tähelepanelikult. 
Kirjutan üles ja kajastan kõike ka blogis - pidän Teidät ajan tasalla ;)

Saab siis näha, kas saame rusikaga otse kümpi, lüüakse lihtsalt veri ninast välja (piltlikult siis ikka) või siis laabub kõik rahulikult...

Uh, uh...tsemppiä :)

2 kommentaari:

  1. Olge tublid homme, hoian teile kõvasti pöialt. Õiglus peab lihtsalt võitma!

    VastaKustuta
  2. Isegi kõrvalt vaatajatel hakkab juba hasart tekkima :)

    VastaKustuta