Lehevaatamisi kokku

neljapäev, 16. juuni 2011

Millest küll tehtud on väikesed tüdrukud?

Suhkrust ja jahust ja maasikavahust ;)

Palju õnne Maritele ja Eirgile pisipiiga sünni puhul.

Eile, 15.06.2011, kell 05.41 varahommikul  sündis 3830 g raske ja 51 cm pikkune väike preili.

Väikestel lastel on väikesed peod,
väikesed südamed, väikesed teod.
Väikestel lastel on uusselged silmad,
nende jaoks selged on vihmased ilmad.
Väikestel lastel on looduse juuksed,
tõeline naer ja tõelised nuuksed.
Jäägu lapse silmad veel kauaks nii särama,
lahti siis talle kõik maailma väravad.



Suured ja tugevad kallid Võrumaale :)

Tüdrukud on jah suhkrust ja suhkur maksab Soomes poole vähem, kui meil :):)

Oleme natuke arutlenud ja mõelnud, kas minna Soome enne Jaanipäeva või peale. Ostsus on siis selline, et asjad viime ära enne Jaane( tõenäoliselt 21.juunil) ja ise emigreerume peale Jaane (tõenäoliselt 28. või 29. juunil). Kõik korraga ja üheskoos nagunii minna ei saa, sest bussi, millega asjad viime, peame nagunii Eestisse tagasi tooma. rEga neid suuri asju eriti palju polegi : lastetoa mööbel( kruvime lahti, siis võtavad vähem ruumi), laste nari, pesumasin, jalgrattad, köögi laud + toolid....Rohkem nagu polegi selliseid suuremaid asju. Ülejäänu on selline tilu-lilu...a la laste mänguasjad, meie riided, tolmuimeja, nõud jne.jne. Selline tilu-lilu, mida saab vajaduse korral hiljem ka väikse autoga järele vedada.
Ma tegin pakkimisega juba ka algust - panin põrandapesu vedeliku, pesukäsnad ja köögilapid karpi, et siis uus kodu ikka päris läikima lüüa  :):):) Saab kõik priud-praud puhtaks nühkida, enne kui mööbel sisse tuleb ;)

Ei muud, kui pakkima. Nüüd oleks ainult suuremas koguses kaste/karpe vaja ;) Kes oskab öelda kohta, kust neid saab, siis ootan kõnet ;)

NB! Magame lastega hommikuti praegu kella 10-ni ja äraütlemata mõnus on :)

Täna nikerdasin selle pildiraami kallal, mis ma Soome kirbukalt 2 € ostsin. Tiimarist ostsin musta kartongi juurde ( 1 €), meisterdasin augud sisse (4 tundi !!!) ja valmis ta saigi ;) Ise olen väga rahul, nii et 3 € eest vaatamist kui palju ;) Kusjuures sinna kirbukale jäi veel 2 sellist raami. Kui nüüd uuesti sinna satun ja need veel alles on, siis ostan kindlasti ära ja nikerdan veel perefotosid juurde juurde. Peaks kohe  Karolinist ja Janelist eraldi tegema....mmmm..Jep, nii ma teengi.

Meie suur perefoto

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar